A Kicsi gesztenye nem ciki, de Jézus igen?

2017. július 21. 17:28

A kicsi gesztenye menő, Jézus meg ciki? Felvállalod, hogy TNT koncertre mész, de letagadnád Aki megváltott téged?

2017. július 21. 17:28
Martí Zoltán
777

„De mivel a koncert vasárnap volt, ezért magától értetődően előtte még elmentünk misére, így onnan mentünk a buliba. Ha Egyetlen szóba elmondhatnám azt a Titkos üzenetet, hogy miért Bolond aki sír egy lány után….Szóval fel kellett törölni a padlót annyira nyálas volt az egész koncert, de hát mindenkinek vannak hibái, valaki bűnöző lesz, én pedig TNT slágereket tudok fejből. Még nem gyóntam meg, de határeset.

Másnap haverom az egyetemen nagyon lelkesen mesélt a koncertről, olyan meggyőzően hogy 6-7 ember is odaverődött. Gondoltam, itt az ideje evangelizálni is egy kicsit, így megemlítettem, hogy »Dobrády Ákos még mindig parádé, na de az előtte lévő mise is szuper volt.« Abban a pillanatban a haverom úgy elsápadt, mintha  valami titkot árultam volna el, amelyet soha senkinek nem akart elmondani, motyogva ismerte el a »szégyent«, hogy ő bizony az Úr házában tett látogatást.

Utána elnézést kértem tőle, és nevetve beszéltük át az abszurd helyzetet: A kicsi gesztenye menő, Jézus meg ciki? Felvállalod, hogy TNT koncertre mész, de letagadnád Aki megváltott téged?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2017. július 22. 05:44
A világ nyelveiből méltán hiányzó szólások: "Olyan szuper volt, mint egy katolikus mise!" "Frenetikus, mint a templomba járás." "Evangelizál, ahogy popkoncertek után szokás."
krakken96
2017. július 21. 20:44
nem menő. kb. mint a római időkben,elvégre Jézus A megváltást igéri és önzetlenséget kér cserébe. miközben a kapitalizmus,a politikai de még az oktatási rendszer is a kompeticióra és az önzésre épül.
annamanna
2017. július 21. 18:45
"itt az ideje evangelizálni is egy kicsit (...) az előtte lévő mise is szuper volt.« " "letagadnád Aki megváltott téged?” Zolika, téged a mise váltott meg?
Samott
2017. július 21. 18:35
"gondoltam, itt az ideje evangelizálni is egy kicsit" - Noooormalis?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik