A budapesti üzlet

2017. július 21. 08:33

Eltűnnek a Soros-arcok is. Csak a „büdös zsidó” firkája marad meg a budapesti falakon.

2017. július 21. 08:33
Friss Róbert
Népszava

„Netanjahu világossá tette: ügyet sem vet a diaszpórára. Az ő »magasabb szempontja« a cionizmusba csomagolt saját autoriter politikája, amelyhez megkapta a remélt támogatást. Tető alá hozva a budapesti üzletet, a visegrádiak jeruzsálemi találkozójának ígéretével elutazott. Mi maradunk. A kormányfő személyes védelme alatt, az antiszemitizmus ellen meghirdetett zéró állami toleranciával. Horthyval, a »kivételes államférfival«, aki egyben elismerten bűnös, mert nem védte meg a magyar állam zsidó polgárait, miközben marad a német megszállási emlékmű, amely felmenti a magyar államot a soá felelőssége alól.

Eltűnnek a Soros-arcok is. Csak a »büdös zsidó« firkája marad meg a budapesti falakon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2017. július 21. 18:56
Megint ugyanaz a képlet : a nagy zsidó fájdalom-mozaik a velük szemben állandóan gonosz világgal szemben . MIndenki és állandóan üldözi őket , pedig ők olyan ártatlanok .
puszika
2017. július 21. 18:56
Há,há,há!!!!! Mi van köcsög, fognak az antiszemiták??
Pelikánkutyája
2017. július 21. 17:30
Friss Róbert, Ön itt logikátlanul össze-vissza firkál, igaz, nem a falra ( ámbár régi kommunista trükk az is, hogy valakit el lehessen hurcolni, meg lehessen bélyegezni. Ön csak tudja...)
tevevanegypupu
2017. július 21. 17:03
Fogalmam nincs hol vannak ezek a feliratok, vidéken nincsenek az biztos, a Soros plakátokon biztos, hogy nem voltak. Igaz, vidéken sok provokátor sincs..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik