A füttyögő munkásosztály genderidegen

2017. július 20. 13:05

Ahogy a trolldemokraták túszul ejtették a jobboldal lelkét, úgy a genderfasiszták a baloldalét.

2017. július 20. 13:05
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Magyar Nemzet

„Nem létezik olyan nő, akit zavarna, ha fütyülnek utána az utcán – a nők imádnak tetszeni. Ma egész világunk arról szól, hogy mindenki kényszeredetten és elkeseredetten küzd az elismerésért, a figyelemért, a szépségért, a fiatalságért. Komplett üzletágak épülnek erre: a szépségipar, a divat világának megannyi brandje, terméke és szolgáltatása – a marketingosztályok mindennapos keserű hajszát szerveznek az örök fiatalság és a minimális testzsír álmának bűvöletében, a lábak esztétikuma tűsarkokon demonstrálódik, a ruhák tenyérnyiek, mindig van rövidebb szoknya, és mindig van nagyobb push-up melltartó. Az optikai tuninggal ellátott topok és fedetlen combok beszélnek hozzánk: »felkeltem a férfiak figyelmét, kivívom az elismerésüket – felkeltem a nők figyelmét, kivívom az irigységüket«. 

Ennek megfelelően: ha fütyülnek azok után a nők után, mert tetszik nekik, amit látnak, akkor én boldogságot és elégedettséget látok azokon a nőkön, nem pedig félelmet. A fütyülésben nincs semmi erőszakos, nincs semmi zaklató, nincs semmi sértő. Csakhogy ott vannak azok a nők, akik után nem füttyögnek a melósok – az ő irigységük és frusztrációjuk szolgáltatja azt az üzemanyagot, amit a genderfasiszták gyűlöleterőműveikbe töltenek. Már csak az a kérdés: mi fáj nekik igazán? Annak a vonzó nőnek a tetszése vagy annak a tanulatlan melósnak a tetszésnyilvánítása? (...)

Az áldozati pózok, az önsajnáltatás, a mások helyett előadott rettegés épp olyan eszközük a genderfasisztáknak, mint a fideszes trolldemokratáknak Soros György emlegetése. Egyaránt jól tudják, hogy ez nem több, mint egy jól átélhető marketinghazugság – csakhogy ebben van a hatalom. S ahogy a trolldemokraták túszul ejtették a jobboldal lelkét, úgy a genderfasiszták a baloldalét. A munkásosztály ebben a Starbucksban már gendertelen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. július 21. 17:09
"Nem létezik olyan nő, akit zavarna, ha fütyülnek utána az utcán – a nők imádnak tetszeni. " Ja, a ferfiak meg imadjak ha tisztelik oket, de ha mondjuk egy tucat ismeretlen utanad kiabal hogy milyen meno az orad, milyen fasza kis mobilod van, akkor lehet hogy nem a buszkeseg erzese fog elonteni, es esetleg korbenezel hogy mennyire biztonsagos is az az utca ahol epp setalsz.
Agricola
2017. július 21. 11:12
Puzsér a fideszes trolldemokratákkal hozta összefüggésbe Soros György emlegetését. Pedig az öreg kecske is megnyalja a sót. A Bikk, amely nem mondható fideszes trolldemokratának, szintén foglalkozott Sorossal, mégpedig olyan témában, amely szorosan összefügg a női és férfiúi vonzerő problematikájával. Nyolcvanhárom éves korában harmadszor is kimondta a boldogító igent Soros György, a magyarországi születésű amerikai üzletember. A milliárdos szombaton vezette oltár elé a nála negyvenegy évvel fiatalabb Tamiko Boltont. (2013. szep. 21. Blikk. hu) Puzsér gondoljon bele, hogy mekkora férfiúi vonzereje lehet Soros Györgynek, ha egy nála 41 évvel fiatalabb nőt magába tudott bolondítani, meg tudott hódítani! Az optikai tuninggal ellátott topok és fedetlen combok a 83 éves Soros vágyait is felkorbácsolták!
Emami
2017. július 21. 02:07
Nagyon kedvelem Puzsér Róbert írásait, videóit. Ez a cikk egy kétségbeejtően más, ami Tőle várható. A lényege sok legyen, szerepeljen benne a munkásosztály, a füttyögés, a gender,mint amolyan hívószavak, amire bukik az olvasó.Ezek teljesültek. De mit akart írni? mert amit leírt, ezek a se nem árt, se nem használ kategóriába tartoznak.Pedig rengeteg érdekes dolog történik. Lehet, hogy nem tudja, melyik témába vágjon, mert elég nagy feladatot jelentene a teljes kibontásuk.Szerintem ha a munkásosztály témakörét választaná, egy hosszú sorozat elé nézhetnénk nagy várakozással.A munkásököl vas ököl,oda üt, ahova köll szlogent ki ne hagyja.A nosztalgia kedvéért.Ha kérhetem.
august
2017. július 20. 17:55
Nekem egy gondom van a cikkel kapcsolatban, hogy remek liberális szokás szerint mindent mindennel összemos. Itt éppen a fütyülés a téma. A nők után fütyülő építőmunkásokat szerintem nem lehet egy lapon említeni egy rendezvény megzavarójával, ugyanis míg egyik helyen nagy jóindulattal megbocsátható a "zajkeltés" más esetekben viszont megbocsáthatatlan, való igaz, hogy nem törvénnyel kéne ellene védekezni. Nem tudom mivel kéne, tán emberségre neveléssel, mert ha így halad lassan egy operaelőadáson is a füttyögés, vagy a bömbike "alap tartozéka" lesz azon kedves polgároknak, akik bármikor bárhol följogosítva érzik magukat (tetszésük, vagy) nemtetszésük kifejezésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik