Ez gusztustalan és felháborító!

2017. július 20. 14:17

Nehezen hiszem el még mindig, hogy ez megtörténhet...hazai pályán ennyire ellenünk fújnak...és gondolom most sem lesz semmi következmény.

2017. július 20. 14:17
Nagy Viktor
Facebook

„Nehezen hiszem el még mindig, hogy ez megtörténhet...hazai pályán ennyire ellenünk fújnak...és gondolom most sem lesz semmi következmény..gusztustalan és felháborító! ...és leginkább szomorú.  

A csapatra viszont nagyon büszke vagyok, hogy 9-9 re hoztuk a meccset!

Most várjuk, hogy mennyit játszik az olasz az ausztrál csapattal... mi 10-el vertük őket. Ennél kevesebbel kellene, hogy nyerjen az olasz csapat..nagyon kivancsi vagyok, hogy milyen bírok és leginkább hogyan fogják fújni a meccset.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2017. július 21. 16:19
"Egy kurva másodperc!"
Zokni
2017. július 20. 21:18
Vízilabda bíráskodással kapcsolatban nehezen tudok felháborodni, ez az egyet ide, egyet oda idegesítő. És mióta egy versenyen végig mutatták mi folyik a víz alatt, azóta a sportág értéke számomra nagyot zuhant. Ezért még inkább nevetséges a bíráskodást szapulni. Pedig jó sport lenne amúgy...
zakar zoltán béla
2017. július 20. 21:07
"Rossz nap" kétszer?!?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
pemete jakab
2017. július 20. 17:42
"hazai pályán ennyire ellenünk fújnak" Ki tette? Sergey Naumov, orosz bíró, egykori szovjet pólós. Nesze neked Putyin -Orbán barátság! A Wikipediás oldalát meghekkelték, olasznak írják pillanatnyilag: https://en.wikipedia.org/wiki/Sergey_Naumov
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik