A fotel-terminátor

2017. július 20. 21:36

nnyi rengeteg megvédeni való mellett, csoda, hogy a fotel-terminátor időt tud keríteni arra a sporteseményre, amit a magyarság nagy része és a világ legtöbb országa érdeklődő figyelemmel követ. Nem örül neki.

2017. július 20. 21:36
HeroesNeverDie
Polgár Portál

„Rendes terminátorhoz méltóan megvédi az elesetteket, a gyámoltalanokat is, így legfőképpen Sorosgyuribá’-t, a szegény idős embert, a népek jótevőjét, aki kizárólag nemes dolgokat cselekedett kies hazánk felvirágoztatására. Még a világ legisdelegjobb egyetemét is iderakta, amihez képest a Harvard és a Sorbonne például csak jelentéktelen kispályás kócerájoknak tűnnek. Nem felejti el naponta elmantrázni azt sem, hogy bezzeg a Zorbán is a Gyuribá’ pénzén tanult, ami ugyan nagy részt városi legenda, mert 30 évvel ezelőtt egy pár hónapos ösztöndíjat kapott, mint végzett diplomás, ahogy több száz más, arra érdemes ember is. Mint látjuk azonban, zavaró tények nem igazán érdeklik korunk anti-hősét. Most viszont tűzzel-vassal-nádihegedűvel meg kell védeni ezt az elesett, jólelkű cukrosbácsit, mert antiszemita kampány folyt ellene! Nem nyíltan antiszemita, hanem kódolva, olyannyira, hogy még Izrael miniszterelnöke sem vette észre. De majd szólnak neki! Majd megmondják, mi legyen a véleménye!

Ennyi rengeteg megvédeni való mellett, csoda, hogy a fotel-terminátor időt tud keríteni arra a sporteseményre, amit a magyarság nagy része és a világ legtöbb országa érdeklődő figyelemmel követ. Nem örül neki. Nem a sportolóknak, hanem annak drukkol, hogy valami hiba történjék. Szerinte már a megnyitó is giccses volt. Ugyan minden bizonnyal nem látta, de olvasta. Az elnyomott sajtó fejébe véste, hogy az ünnepi show magyarkodó giccsparádé, tehát akkor szerinte is az volt.

A blog írója, itt valahol Afrikában, a momentán ritka internetes pillanatokban, ami egy tengeri kábel hibája miatt van pár napja, a youtube segítségével megnézte és nota bene élvezte a csodálatos élményt, ezt a párját ritkító világbajnoksági megnyitót. Na jó, én nem terminátorkodok fotelben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. július 21. 07:25
A siker vörös posztó a fotelterminátorok , vagy libnyafok szemében. Az egyetlen sikerélményük az ország le rablása és tönkretétele, amire könnyes szemekkel, mint Krúdy hősnői a daliás Szindbádra, emlékeznek és várják, várják, hogy mikor virrad fel újra nekik a szép nap.
repulok
2017. július 20. 22:52
A rendszerváltás előtt, ilyen nyiltan nem lehetett véleményt nyilvánítani. De barátikörben persze mindenki szidta az oroszokat, meg a komcsikat. Most bármit le lehet írni és jól van ez így. Nekem sokszor változik az álláspontom, aszerint, hogy a gyerekeim élete miként alakul. Láttam a baloldali hibákat és a mostani kormány melléfogásait is. A mi családunkból még nem kényszerült senki külföldön dolgozni és nagyon sajnálom azokat, akiknek nem volt más választásuk. A jövőtől nem félek, csak háború ne legyen...
Pelikánkutyája
2017. július 20. 22:46
A "fotel terminátorok" szerint minden roszz. Nem kell olimpia, nem kell Paks, a kormány antiszemita, emellett fasiszta, kerítésépítő, ez csendőrállam, nincsenek szabadságjogok csak diktatúra, stb., stb. Tételezzük fel, hogy igazuk van ( nem is jó minden). Mindenesetre a "nem" és a "rossz" mellett lehet a legolcsóbban a népet felhergelni. Mi a program(!!!) a fentiek helyett????? - a húsosfazék megszerzésén kívül. "Üres a tarsoly"?
flesh ripper
2017. július 20. 22:45
Az Orbán Soros-ösztöndíjának, minap, az egyik legnagyobb román országos napilapban megjelent cikkében, kész tényként prezentált változata: "Victor Orbán, Magyarország populista, nacionalista és soviniszta diktátora, aki betiltotta a Soros-alapítványt, a Középeurópai Egyetemet bezáratta, antiszemita kampányt indított az altruista amerikai milliárdos és filantróp, George Soros ellen. Most, azonban nyilvánosságra került az az eddig titkolt tény, hogy magát Victor Orbánt, a kilencvenes években, maga George Soros taníttatta a budapesti Corvinus Egyetemen!" (tehát, nux Oxford!) Később ugyanebben a cikkben olvasható: "Eredetileg George Soros a CEU-t Bukarestben akarta létrehozni, de aztán, Budapest fiatal, román származású polgármestere, Gabriel Demszky, sikeresen meggyőzte George Sorost, hogy a magyar fővárosba vigye az egyetemet. Demszky Gábor mellett, Valentin Magyar és Arpad Goncz voltak az egyetem társalapítói."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik