Fokozódik a drámai feszültség

2017. július 17. 08:21

Gajdics Ottó
Magyar Idők

Bennünket vádolnak gyűlöletkeltéssel, miközben undorító viselkedésükkel azokban is gyűlöletet keltenek, akik legszívesebben nem foglalkoznának ezzel az egésszel.

„A Soros által pénzelt álcivil hadsereg különféle alegységei nem véletlenül gyakorolják az általuk polgári engedetlenségnek becézett szelíd erőszakot egész nyáron. Gulyás Márton szíves közléséből tudjuk, hogy ősztől semmitől sem riadnak vissza az útlezárástól kezdve a közintézmény-foglalásig. A legundorítóbb formája a feszültségkeltésnek, amikor előhúzzák az antiszemita-kártyát, és az emberek legmélyebb érzéseit, hetedíziglen beléjük égett fájdalmaikat és félelmeiket használják arra, hogy szembefordítsák egymással a megbékélésre vágyó csoportokat.

Természetesen ezzel is azokat vádolják közben, akik ellen elkövetik disznóságaikat. Bennünket vádolnak gyűlöletkeltéssel, miközben undorító viselkedésükkel azokban is gyűlöletet keltenek, akik legszívesebben nem foglalkoznának ezzel az egésszel. És nem csak itthon terjed a métely, nemzetközi hálózataikat profin működtetik annak érdekében, hogy úgy tűnjön, az egész világ elítéli azokat, akik nem velük értenek egyet. Helsinki Bizottság, TASZ, Amnesty International, ezek a legszervezettebbek, de jó, ha tudunk a Humán Platform alá szerveződött számtalan kisebb zavarkeltőről is. Az már csak hab a tortán, hogy közben kiderült, a bíróságok függetlenségére máskor oly finnyás jogvédők azért szívesen érzékenyítik a bírákat is a maguk problémáira, mert feltehetően érzik, hogy ami nagyon cukin hangzik politikailag – mi aztán nem engedünk! –, egy tárgyalóteremben könnyen válik két-három év letöltendővé. Már ha komolyan vesszük a jogállamot, és nem fordítjuk azt szembe azt a demokráciával. Mert akkor rendülne meg csak igazán a bizalom!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114800