Mikor a betiltott haladó média elemzi a vizes vébét

2017. július 17. 08:40

Apáti Bence
Polgár Portál

E sorok írásakor épp vörös fejjel próbálom visszatuszmákolni a bennem élő Bayer Zsoltot, és különböző meditációs praktikákkal kicsalogatni a szintén bennem lakozó Pokorni Zoltánt.

„Namármost: a Fidesz székház szétverésére apropót adó törvénymódosítás olyan “jól sikerült”, hogy péntektől ezidáig az összes ballib média megtalált engem a vizes vébé nyitányának szakmailag elfogulatlan, és minden politikai indulattól mentes, objektív elemzésével. A betiltott Index, 444, HVG,és a különböző televíziók beszélgetős műsorai. Nem szeretném az olvasó idegeit feleslegesen borzolni produktumaik taglalásával, legyen elég annyi, hogy e sorok írásakor épp vörös fejjel próbálom visszatuszmákolni a bennem élő Bayer Zsoltot, és különböző meditációs praktikákkal kicsalogatni a szintén bennem lakozó Pokorni Zoltánt. (Voltak már könnyebb harcaim…)

Gondolom mindenki olvasta valamelyiket, és hasonló küzdelmeit vívja.

Namármost: a Fidesz székház szétverésére apropót adó törvénymódosítás olyan »jól sikerült«, hogy péntektől ezidáig az összes ballib média megtalált engem a vizes vébé nyitányának szakmailag elfogulatlan, és minden politikai indulattól mentes, objektív elemzésével. A betiltott Index, 444, HVG,és a különböző televíziók beszélgetős műsorai. Nem szeretném az olvasó idegeit feleslegesen borzolni produktumaik taglalásával, legyen elég annyi, hogy e sorok írásakor épp vörös fejjel próbálom visszatuszmákolni a bennem élő Bayer Zsoltot, és különböző meditációs praktikákkal kicsalogatni a szintén bennem lakozó Pokorni Zoltánt. (Voltak már könnyebb harcaim…)

Gondolom mindenki olvasta valamelyiket, és hasonló küzdelmeit vívja.

Én a magam részéről csak sok szerencsét szeretnék kívánni a magyar sportolóknak, és jelezni, hogy bár a ballib sajtó a betiltása ellenére épp elnyomja a szeretetünk és a büszkeségünk hangját, de tudjátok, hogy Mi veletek vagyunk.

Hajrá magyarok!

Hajrá magyarok!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/114804