Minek mentek a Pride-ra?

2017. július 11. 11:22

Máglyával fogadná-e a Pride-ot Kálvin? Mit szólna a felvonuláshoz Széchenyi, a legnagyobb magyar? Milyen zászlója van az aszexuálisoknak? Miért vizionál felvonuló robotokat a Momentum elnöke? Pride-os felvonulókat kérdeztünk, miért mentek a rendezvényre és mit jelent számukra ez az egész.

2017. július 11. 11:22

Kapcsolódó cikkek

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2017. július 12. 09:51
Holnap is lesz prájdos cikk meg videjó ?
1000bocs
2017. július 12. 09:25
Az első bejegyzés volt a legjobb ebből a sorozatból, ahol a Vecsési és a Pride résztvevők párhuzamosan voltak megszólaltatva. A Pride résztvevők egymástól függetlenül megegyeztek abban, hogy a szexualitás magánügy. A következő kérdésre, miszerintakkor minek vonulgat, kiakadt a szoftver és kerekedtek a szemek. A tanult és nagyon édi fiatalemberek és lányok a libsi dogmákat követve nem voltak képesek értelmes szavakba önteni hogy minek vonulgatni egy magánügyben. Vihihogás és buli van. Ennyi a Pride. (Maga a Pride, a "büszkeség" is paradox. A libsi dogma szerint pl. a nemzeti érzés, a büszkeség a nemzethez tartozásra butaság, hiszen abban nincs semmi teljesítmény hogy magyarnak születtél. És nincs egy IQ bajnok, akinek leesne náluk hogy abban azután pláne nincs semmi ok a büszkeségre hogy egy zavart elme kinek képzeli magát. )
liberálzöld.
2017. július 12. 08:22
Nem az a jó kérdés, hogy minek mentek ki, hanem, hogy miért nem taxival? "Varga Lajos sofőrjei fuvarozhatják a vizes vébére érkező VIP-eket A szokás szerint hirdetmény nélküli, meghívásos pályázaton választották ki a héten kezdődő úszóvébén a céget, amely majd luxusautókkal fuvarozhatja az érkező VIP-ket. Talán nem éri meglepetésként önöket, ha azt mondom, hogy a pályázatot a kormány egyik kedvelt vállalkozója, a Valton nevű biztonsági cégével már korábban 1,4 milliárdnyi megbízást elnyerő Varga Lajost választották ki a pályázatra meghívott három cég közül. ... amit Varga Lajos vállalkozása végül 51 millió forintos ajánlattal nyert el."
krakken96
2017. július 11. 22:04
az ember nem jó és rossz hanem vágyak és érdekek vezérelte lény.elfogadom a buzulást,a kurválkodást,a drogokat és igyekszem a helyzetből a legtöbbet kihozni de akár az ellenkezőjével, a píritóssal sem lenne bajom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik