Nem azért dolgozom, mert muszáj

2017. július 06. 08:41

Magyarországon biztonságban, nyugalomban élhetnek az emberek. Angliában, Franciaországban vagy Belgiumban félve sétálnak az utcákon, lesik, nem történik-e valami borzalom. Interjú.

2017. július 06. 08:41
Andy Vajna

„Megismerkedésük óta sokat változott Orbán Viktor?

Nekem húsz éve és most is nagyon pozitív tapasztalataim voltak, vannak vele. Én is nagyon tisztelem az ő munkásságát.

Hát, nemzetközi szinten ezzel a tisztelettel a kisebbséghez tartozik…

Nem vagyok otthon a politikában, de úgy érzem, az illegális migráció elleni intézkedései korrektek. Sokan követik Európában, csak nem mondják ki. Magyarországon biztonságban, nyugalomban élhetnek az emberek. Angliában, Franciaországban vagy Belgiumban félve sétálnak az utcákon, lesik, nem történik-e valami borzalom.

Orbán Viktorhoz hasonlóan Donald Trump is kap eleget

Most jóváhagyták a beutazási tilalmat. Az a helyzet, ha az ember túl elöl jár, azt a világ furcsállja, de aztán beéri. 

Azt nem furcsállja, hogy a sztárok, akikkel dolgozott, mind Trump-ellenesek?

Hollywood a világ legbolondabb helye. A demokraták elvesztették a választást, erre elkezdtek tüntetni a demokrácia ellen. A liberális újságírók annyira biztosra vették Hillary Clinton győzelmét, hogy amikor veszített, az emberek nem hitték el.

Volt olyan filmsztár, aki egyenesen Trump meggyilkolására buzdított…

Mindenki híres vagy még híresebb akar lenni tizenöt percre.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
frivol824@gmail.com
2017. július 10. 11:32
Nagyon együtt érzek ezzel a roppant szimpatikus, már a megspórolt borotvapengék árából is meggazdagodni képes (bűn)szövetkezeti taggal, aki belga offshore cégbe kénytelen menekíteni, keservesen összedolgozott forintjait, noha ezáltal állandó rettegésben telnek munkától szorgos napjai. Hát nem sokkal gondtalanabb egy egyszerű szabolcsi közmunkás sorsa, aki ledolgozza a maga alig nyolc óráját, és, hála pártunknak és ormányunknak, nem kell aggódnia, hogy a terroristák megnehezítik az életét. (Ezt kedves kis hazánkban központilag intézik, és része az állami ellátásnak!)
BőröndÖdön
2017. július 09. 20:29
Egy ócska tolvaj vagy,te szarházi!
frivol824@gmail.com
2017. július 07. 14:19
"Én is nagyon tisztelem az ő munkásságát." Ennyi lenyúlt milliárd után ez a minimum!
marko11
2017. július 06. 13:07
Magyarországon biztonságban, nyugalomban élhetek, ráadásul annyi pénzt kereshetek, amennyit nem szégyell - a kis feleségem. Ő pedig nem egy szégyenlős típus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik