Új mélységek

2017. június 27. 09:59

Lakner Zoltán
168 Óra

A Fidesz tényleg nem hagyhatja, hogy az történjen, „amit néhány oligarcha akar”. Csakis a legfőbb oligarcha akarata lehet a törvény.

„Ha már itt tartunk: a Fidesz félelmét jelzi, hogy nyílt alkotmánysértés árán próbálja aláásni az ellenzék jövőbeni kampányait, annak ellenére, hogy a két legnagyobb ellenzéki párt tavaszi plakátakciói nem hoztak számottevő támogatottság-gyarapodást. Ha a kormánypárt már ettől is megijedt, az a bizonytalanság jele.

Erre a bizonytalanságra volt válasz a diktatórikus parlamenti szavazás. Na meg a CÖF. Arra a kérdésre ugyanis, hogy akkor most a költségvetési támogatásban részesülő szervekre vonatkozó korlátozás ráillik-e a Békemenet szervezőjére, Gulyás azt felelte: »Vonatkozhat a CÖF-re is, csak nem ismerjük a költségvetését.« Hát, tényleg nem. Egzakt válasz egy olyan törvény kapcsán, amelynek célja a kormánypárt szerint a kiskapu bezárása.

A Fidesz tényleg nem hagyhatja, hogy az történjen, »amit néhány oligarcha akar«. Csakis a legfőbb oligarcha akarata lehet a törvény.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113753