A Momentum elnöke kínos videóban üzent hadat a családnak

2017. június 26. 12:16

Emlékeztetnénk a kedves olvasót, hogy Friedrich Engels, a kommunizmus egyik megalapozója fejében fogant meg az a sötét eszme, amit Fekete-Győr számon kér a magyar embereken.

2017. június 26. 12:16
Renaud & Colonel

„Hadüzenet ez a család intézményének, ami a társadalmunk alapját képezi. Pökhendi kinyilatkoztatása annak, hogy a Momentum semmit, de semmit nem fog szentnek tartani és a fiatalság arcába vágja, hogy ha nem ért egyet vele abban, hogy a család bármire vonatkozhat, akkor idejét múlt, múlt századi és kirekesztő. A bolsevik retorikája szerint csak két fajta ember létezik, aki és együtt fog vele menetelni a homoszexuális gőgmenetben és aki reakciós, múltszázadi, anakronisztikus. Aki nem menetel Fekete-Győr elvtárssal annak nincs helye ebben a korban, a jelenben, aminek a játékszabályait a balliberális törpepárt akarja a szánkba rágni. 
  
Hiszi, hogy a történelemnek előre meghatározott iránya van és egyszer eljön a kor, amikor nem lesz már szükség o̶s̶z̶t̶á̶l̶y̶h̶a̶r̶c̶r̶a pride-ra mert mindenki úgy fog gondolkodni a családról, ahogy a momentumosok, és megvalósul az egyenlőség (ahogy azt ők elképzelik). Fekete-Győr kioktató hangnemben azt is a nézők orrára köti, hogy szerinte a szerelemnek nincs neme. Töprengjünk csak el ezen az aranyköpésen is. A szexnek tehát nincs szexusa. A szerelemnek nincs neme? Hát mije van?

Érvelésének csúcspontján Justin Trudeau-i »magasságokba« emelkedik. Miért lehet az a család, aminek ő akarja? »Mert a XXI. században élünk, és mert 2017-et írunk.« 

Köszönjük András. Rendkívül meggyőző. Tehát az idő parancsszava szólalt most meg. Emlékeztetnénk a kedves olvasót, hogy Friedrich Engels, a kommunizmus egyik megalapozója fejében fogant meg az a sötét eszme, amit Fekete-Győr számon kér a magyar embereken. Eszerint a családot történetiségében kell vizsgálni és be kell bizonyítani, hogy egy képlékeny, állandóan változó intézmény, egy társadalmi konstrukció, amin kényünk-kedvünk szerint változtathatunk. Kíváncsian várjuk,  magántulajdon és az állam intézménye ellen mikor hívja harcba elvtársait Fekete-Győr. Engels nem állt meg a családnál, feltételezzük, hogy ifjú tanítványa sem fog...”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. június 27. 00:54
A természeti törvények kikerülhetetlenek és mindenképpen érvényesülnek. Miszerint, ki fogja tovább vinni a családfáját? Akinek gyermeke van. 2 férfinek és 2 nőnek sohasem lesz gyermeke, tehát ez a természetellenes vonal kihal. Pont.
Andre1bp
2017. június 26. 13:29
Ezek az írások azért jelennek most meg itt, mert idén kordonok nélkül fognak vonulni és a jobboldal célja az, hogy ilyen cikkekkel toborozzák a verőembereket, akik bántalmazzák majd a felvonulókat. A jobboldal vért akar látni.
zakar zoltán béla
2017. június 26. 13:26
!!!
Szabi
2017. június 26. 13:23
ahogy láttam pár momentumost nyilatkozni, szerintem az elnökük a legkevésbé éles kés a fiókban az viszont érdekes, hogy sokan egyből kijelentették, hogy rájuk szavaznak mikor még semmit nem lehetett tudni sem a programjukról sem arról hogy kik ők egyátalán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik