A karmester új, a nóta régi

2017. június 23. 16:41

Az „antifasiszta egységfront” akár egy majmot is megválasztana, ha ezzel megakadályozza Le Pen győzelmét.

2017. június 23. 16:41
Ulicza Tamás
Magyar Hírlap

„Macron úgy tesz, mintha az emberek mind aranyhalak lennének, és nem emlékeznének arra, hogy ő és kormánya tagjai is mind politikai szereplők már egy ideje. Az állítólagos »progresszív centrizmus« pedig igazából egy hősi antifasiszta egységfront leplébe öltöztetett, eliten belüli puccs, amelyben eddigi másodvonalbeli, főleg baloldali figurák lépték le a népszerűtlen, valóban sikertelen korábbi vezetőket és pártstruktúrát. De a névváltás nem jelent politikai váltást. Ne várjunk lehetetlent Macrontól, mert ő is csak »környezete gyermeke«. Szocialista gazdasági miniszterből nem lesz egy csapásra bal- és jobboldaltól semleges, a politikát kívülről szemlélő »homo novus«, bármennyire is ezt akarja elhitetni Macron kampánystábja és a francia média egy jelentős része.

Az »antifasiszta egységfront« pedig akár egy majmot is megválasztana, ha ezzel megakadályozza Le Pen győzelmét, nemhogy a jó marketinggel rendelkező Macront, aki, bár lázadó tinit játszik, azért mégiscsak az eddigi politikai elit gyermeke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yvyy
2017. június 24. 06:52
Hát ahogy a Makronnét elnézem, a következő választáson a majmok biztos befutók lesznek...:)
bunko_jobbos
2017. június 23. 17:25
Teljesen igaza van. De az a legszomorúbb, hogy mi ezt látjuk, a hülye franciák meg bekajálták a marketingrizsát. De mennyire! Nem kicsit, nagyon!
zakar zoltán béla
2017. június 23. 17:02
Darwin röhögi Micront!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik