Az ügyészség falaz a CÖF-nek

2017. június 23. 18:59

A Fővárosi Főügyészség levele szerint Polt Péterék még arra sem voltak hajlandóak, hogy érdemben kivizsgálják a botrányos ügyet.

2017. június 23. 18:59
Szávay István
Jobbik

„A Jobbik képviselőjeként még májusban tettem büntetőfeljelentést hűtlen kezelés gyanújával a Magyar Villamos Művek által a Civil Összefogás Fórumnak nyújtott 508 millió forintos támogatás kapcsán. Beadványomban hangsúlyoztam: erős a gyanú, hogy a CÖF ebből a pénzből finanszírozta a Jobbikot lejáratni szándékozó, Vona Gábort Gyurcsány Ferenccel összemosó bohócos plakátkampányát. Erre a célra fordítani az MVM-től kapott közpénzt pedig nyilvánvalóan törvénytelen. A Fővárosi Főügyészség levele szerint Polt Péterék még arra sem voltak hajlandóak, hogy érdemben kivizsgálják a botrányos ügyet.

Miközben a plakáttörvény kapcsán a Fidesz azzal vádolja a Jobbikot, hogy félünk a nyilvánosságtól, továbbra is várjuk, hogy az MVM és a CÖF hozzák nyilvánosságra a félmilliárdos támogatás részleteit és dokumentumait, erre ugyanis továbbra sem hajlandóak. Annak ellenére sem, hogy még Lázár János miniszter úr is egyetértett abban, hogy az MVM pénze közpénz, azzal el kell tudni számolni. Mivel ez nem történt meg, bírósághoz fordulunk az eltitkolt adatok kiadása érdekében.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. június 25. 10:25
"Az ügyészség falaz a CÖF-nek" Nem cask az ügyészség hanem az egész felcsúti maffia. A fidesz birkák maffia kormányt akartak, maffia kormányt katak.
SilentBob
2017. június 24. 23:58
http://www.direkt36.hu/2016/03/02/igy-fizet-a-vezetok-rokonainak-a-jobbik/
Mindjárt
2017. június 24. 19:00
ORBÁN VIKTOR, MÉSZÁROS LŐRINC ÉS FARKAS FLORÁN Ez a három tolvaj cigány uralja és fosztogatja Magyarországot. Szegény Magyarország! ------------------------------------------------- Ez kell a fidesz birkáknak
BőröndÖdön
2017. június 24. 18:45
A cöf az állampárt munkásőrsége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik