Mazochista Szopóálarcosok Pártja – MSZP

2017. június 23. 09:16

A szocik el vannak adósodva, se pénzük, se házi plakátcég-tulajuk, tehát nekik aztán igazán érdekük lett volna, hogy kihasználva Orbán irracionális lépését, átvigyenek egy nekik kedvező plakátszabályt. Nem fogják megtenni.

2017. június 23. 09:16
Stumpf András
Válasz.hu

„Akárhogy is alakul a szavazás, mindenképp szórakoztató lesz. Ha mondjuk a Fidesz beadná szó szerint a szocik hétfői javaslatát, az de jó lenne! Végigröhöghetnénk, ahogy az MSZP leszavazza azt, amit maga írt. Egy javaslatot, amely a Jobbikot rosszabb, őket, szocialistákat meg jobb helyzetbe hozná plakátfronton.

A Fidesznek valójában mindegy. Nem racionális döntés, mérés van most a háttérben. Hanem érzelem. A csúnya válások érzelmi töltete, amely a miniszterelnök és egykori barátja között két éve tombol és rombol. Merthogy a Fidesz a jelenlegi kampányszabályozással valójában csodásan elvan. Szanaszét plakátolhatja magát úgy is, mint kormány, úgy is, mint CÖF, úgy is, mint Fidelitas. Meg úgy is mint Fidesz. De arra már szüksége sincs. A Jobbik is tud mondjuk plakátolni, de azt törvénymódosítás nélkül is igyekszik keresztbe verni a kormány: rájuk küldték már a NAV-ot, például.

A szocik el vannak adósodva, se pénzük, se házi plakátcég-tulajuk, tehát nekik aztán igazán érdekük lett volna, hogy kihasználva Orbán irracionális lépését, átvigyenek egy nekik kedvező plakátszabályt.

Nem fogják megtenni. Ez ugyanis az MSZP – a Mazochista Szopóálarcosok Pártja.

Annyi mindenesetre már tegnap este látszott, hogy a fideszeseknek nem lesz felesleges megszakítaniuk a nyaralást. Lesz dolguk akkor is, ha kétharmadosan megint nem megy át semmi.

Jobb híján feles törvényben intéznék el ugyanis a plakátügyet: a választási eljárásról szóló törvény helyett a településkép védelméről szóló 2016-os jogszabályt módosítanák. Olyanokkal, hogy meg kell határozni minden plakát listaárát és csak azon az áron lehet adni, stb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. június 23. 13:51
A náci-mosdató simicsicska rúg egyet a szerencsétlen bolsikon, pedig azok (úgy látszik) mégsem fogják támadni G.Lalit, a nácikat és azok korrupcióját...
Lotti
2017. június 23. 13:13
Úgy látom Stumpf András lépett elő a "bigott hívő tagozat" első számú céltáblájává. Pedig csak annyi a bűne, hogy nem kizárólag fehérben - feketében látja a világot. Nekem meg pont ez tetszik benne.
zolizolizoltan
2017. június 23. 12:06
Botka undort keltő liberálisokkal váltotta le az MSZP embereit. Ez az igazi szenzáció. Botka azt hiszi, ha kiközösíti Gyurcsányt, összehozhatja a gusztustalan és vesztő összefogást. Tételezzük fel hogy sikerül neki. Akkor bizony ne számítson az MSZP-t elhagyó 1 millió szimpatizáns visszatérésére, akik a liberális iga alól menekültek szanaszét.
dakotasámán
2017. június 23. 11:36
"Ha mondjuk a Fidesz beadná szó szerint a szocik hétfői javaslatát, az de jó lenne! Végigröhöghetnénk, ahogy az MSZP leszavazza azt, amit maga írt." ja, mint amikor a jobbik beadta a fidesz alkotmány módosításást, és a genyapárt leszavazta saját magát. és a letelepedési kötvénybiznisz azóta is él és virul, pedig a genyapárt hogy bizonygatta , majd kivezetjük meg, meg megszüntetjük tavaly decemberre. egyébként pedig ha már : Full Idióta DEbil Szoppancsok- FIDESZ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik