Megmérgezte kollégáit egy pécsi ápolónő

2017. június 23. 19:46

A 30 éves pécsi ápolónő több esetben mérgező hatású anyagot tett az osztályán dolgozó munkatársai kávéjába, teájába. Többen rosszul lettek és orvosi kezelésre szorultak.

2017. június 23. 19:46

Súlyos testi sértés gyanúja miatt eljárás indult egy pécsi kórház ápolónője ellen, aki a nyomozók szerint meg akarta mérgezni a kollégáit – számolt be az esetről péntekek a hirado.hu. A rendőrség szerint a 30 éves nő több esetben mérgező hatású anyagot tett az osztályán dolgozó munkatársai kávéjába, teájába. Többen rosszul lettek és orvosi kezelésre szorultak – olvasható a portálon. A hirado.hu információi szerint az ápolónőt őrizetbe vették, az ügyészség pedig kezdeményezte az előzetes letartóztatását. A bíróság megalapozottnak találta a gyanút, ugyanakkor elegendőnek ítélte a lakhelyelhagyási tilalmat – írták, hozzátéve, hogy az ügyészség fellebbezése miatt az indítványról másodfokon a Pécsi Törvényszék dönt majd.

Az MTI kereste az ügyben a Pécsi Törvényszéket, ahonnan a Baranya Megyei Főügyészségre irányították; a vádhatóságot egyelőre nem sikerült elérni.

A Pécsi Tudományegyetem (PTE) péntek délután az MTI-nek eljuttatott közleményében azt írta: a Klinikai Központ (KK) neurorehabilitációs osztályán az elmúlt időszakban több váratlan rosszullét történ a dolgozóknál. A klinika és az érintett egység vezetése vizsgálatot indított, amelynek eredményeképpen a KK elnöke feljelentést tett. „A hatóság gyors és hatékony nyomozómunkájának, valamint a klinikai vezetők és munkatársak segítőkész együttműködésének köszönhetően napokon belül elfogták a gyanúsítottat, aki feltételezhetően tudatmódosító szereket csempészett munkatársai italába, ezzel előidézve rosszullétüket” – áll a tájékoztatóban.

(MTI)

*

A nyitókép csak illusztráció.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2017. június 25. 07:25
10 év fegyház annak aki ilyet csinál!
brekker
2017. június 24. 12:18
Ezért nem szabad nyilvános helyen, kikért ételt-italt őrizetlenül hagyni.
Mindjárt
2017. június 24. 07:05
Hatalma terhelés alatt dolgoznak ezek a szerencsétlenek mert a felcsúti banda mindent ellop. Nem csoda ha némelyik elveszti a józan eszét.
1istvan
2017. június 24. 06:13
nem megmérgezte! mérgezte. nem jobb, de a nyelv... árnyalatos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik