Tisztelt Orbán Viktor!

2017. június 23. 07:15

A fentiek szellemében arra kérem Önt, hogy nyilvánítson véleményt, hogy végülis akkor Ön miniszterelnökként hogyan viszonyul az elnyomókkal kollaboráló, illetve az elnyomásban tevékenyen részt vállaló politikusokhoz? Vagy a parlamentben hazudott?

2017. június 23. 07:15
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Tisztelt Orbán Viktor,

Ön 2015. decemberében egy általam feltett kérdésre a következő választ adta az Országgyűlésben: »nem fogok támogatni személy szerint egyébként Horthy Miklósnak történő szoborállítást sem, aki egyébként a magyar alkotmány szerint egy olyan időszakban volt politikai vezető, amit a magyar alkotmány világosan úgy határoz meg, hogy Magyarország elvesztette a nemzeti szuverenitását. (...) csak azt a tényt rögzítem, hogy olyan politikusnak nem támogathatja a kormány a szoborállítását, aki elnyomókkal működött együtt, és kollaborált Magyarország elnyomóival, akármilyen egyéb érdemei is vannak.«

A fentiek szellemében arra kérem Önt, hogy nyilvánítson véleményt, hogy végülis akkor Ön miniszterelnökként hogyan viszonyul az elnyomókkal kollaboráló, illetve az elnyomásban tevékenyen részt vállaló politikusokhoz? Vagy a parlamentben hazudott?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. június 23. 22:56
MOCSKOS NACI KURVA !!!!!!
Harangláb
2017. június 23. 21:57
Én meg azt kérdezem Ágicától, hogy tényleg könnyebb bérletet hamisítani, mint diplomát szerezni???
Peter8811
2017. június 23. 16:36
Tisztelt Kunhalmi Ágnes, a fentiek szellemében, hogy viszonyul ön egy náci kuksihoz ha valódi BKV bérlet van kilátásban, vagy egy kommunista kuksihoz hamis bérletért. Vicc BKV ellenőr: -Kisasszony az ön bérlete hamis. -Szent Isten akkor engem megerőszakoltak.
Mich
2017. június 23. 14:03
KunCogó Ágica, írjál levelet saját magadnak...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik