Kilép az Együttből Szelényi Zsuzsa

2017. június 23. 14:21

A Juhász Péter vezette Együttből kilépett Szelényi Zsuzsa, a párt parlamenti képviselője. Mandátumáról nem mondott le.

2017. június 23. 14:21

Kilép az Együttből Szelényi Zsuzsa. A párt országgyűlési képviselőjeként dolgozó Szelényi az Index szerint ezt azzal indokolta: jó ideje nem tud lelkesedni az Együtt akcionalista megnyilvánulásaiért és idegen tőle a botrányszerű politizálás.

Szelényi az Index szerint azt mondta, hogy hosszú és nehéz döntés volt ez. Eddig folyamatosan azon dolgozott, hogy létrejöjjön egy újszerű, centrista mozgalom, az Együttben fő szószólója volt ennek az iránynak, ám Juhász Péter vezetésével nem ezt az irányt követi a párt. A portál szerint ezen a héten állítólag nyomást gyakoroltak rá a párttársai, hogy bizonyos feltételekkel szavazza meg a plakáttörvényt. Erre pedig nem volt hajlandó, így a távozás mellett döntött. A mandátumáról való lemondásról viszont még nincs hír.

Juhász Péter, az együtt elnöke az Indexnek úgy reagált a lemondásra, hogy „nagyon sajnálom, további jó munkát kívánunk neki”. Juhász szerint nem gyakoroltak Szelényire nyomást a plakáttörvény kapcsán. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2017. június 24. 16:37
Én is kiléptem a papucsomból és beléptem a Balatonba. Gondolom ez is annyira hozza lázba a kedves olvasót, mint a kendermagos miatti kilépés az Együtt nevű liberális maroknyi politikai kártevő közül.
kisfejsze
2017. június 24. 16:36
tudja,hogy nincs esélyük 2018-ra ezért nekiállt helyezkedni.
Timur Link
2017. június 24. 10:14
Kicsit lassú a felfogása, hiszen Juhász a kezdetektől botránypolitikát folytatott!
TAVIROZSA
2017. június 24. 09:25
Csak nem az egyesített ellenzék miniszterelnökének készül ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik