Csaknem 50 kiló drogot találtak Veszprém megyében

2017. június 23. 16:40

Több hónapos nyomozás után a tapolcai rendőrök több mint 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le Veszprém megyében.

2017. június 23. 16:40

Összesen nyolc emberrel szemben indult eljárás kábítószer-kereskedelem, illetve kábítószer-birtoklás miatt, akiktől 120 millió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A rendőrség tájékoztatása szerint az év elején kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt érkezett állampolgári bejelentést követő több hónapos nyomozás eredményeként a tapolcai rendőrök négy nemesgulácsi fiatalt fogtak el és állítottak elő. A négy huszonéves férfit kábítószer-birtoklás megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök szabadlábon hagyásuk mellett.

A nyomozás során négy kábítószer-kereskedő is a rendőrök látókörébe került. Közülük egy 55 éves monostorapáti férfitől június 19-én és 20-án csaknem 50 kilogramm, főként zöld növényi törmeléket foglaltak le a nyomozók, melyek egy részéről már az előzetes szakértői vélemény megállapította, hogy kábítószernek minősül. Ezen kívül a rendőrök kábítószer termesztéshez használt eszközöket és tárgyakat is lefoglaltak az eljárás során.

A monostorapáti férfi mellett egy tapolcai és két nemesgulácsi férfivel szemben őrizetbe vételük mellett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság. A négy férfi előzetes letartóztatását a bíróság elrendelte.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. június 26. 00:45
Balaton-felvidéki cucc. Pedig biztos dűlőszelektált volt! :-)
brekker
2017. június 24. 13:01
Ezt a kender témát át kéne tenni inkább Fazekashoz, majd ő elsikálná. Különben is kistermelők, stb...
brekker
2017. június 24. 12:55
Rágyújtottam a pipára, Befordultam a konyhára, Azaz befordultam volna, Ha a konyha ott lett volna.
Battle Of Hungarian Superstars:
2017. június 23. 19:17
Biztos összevesztek a zsaruk a piacon. Cosa Nostra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik