Egy régi harcostársunkat veszítettük el

2017. június 22. 10:23

Politikustársunkkal egy nagyszerű embert, egy régi harcostársunkat veszítettük el. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, hozzátartozóknak

2017. június 22. 10:23
Fidesz-frakció
Közlemény

„A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség és a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja mély fájdalommal és megrendüléssel értesült arról, hogy Rubovszky György kereszténydemokrata országgyűlési képviselő, a Fidesz-KDNP frakciószövetség tagja hosszan tartó betegség után elhunyt.

Politikustársunkkal egy nagyszerű embert, egy régi harcostársunkat veszítettük el. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, hozzátartozóknak.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2017. június 25. 10:14
A kommentek hűen jellemzik a balliberális férgek undorító lelkivilágát, jellemtelenségét.
BőröndÖdön
2017. június 23. 16:22
Félholtan is berángatták szavazni,mocskos rezsim.
dream killer
2017. június 22. 16:30
Neki viktor megengedte......... Isten nyugtassa.
marko11
2017. június 22. 12:37
74 éves volt, éppen annyi, mint édesapám, amikor meghalt. A múlt heti szavazásokra tolókocsiban, oxigén pumpával érkezett. Akkor már lehetett látni, hogy nagy a baj. Egy évvel ezelőtt egy napon vitt el bennünket a mentő. Őt a parlamentből, engem az irodaházból. Ő most végleg befejezte. Sajnálom, hisz sokáig élhetett volna még. Részvétem a családnak, nyugodjék békében. (Gőgös Zoltán) Múlt héten csütörtökön történt: Gyuri bácsi oxigén palackkal a kezében jött be szavazni, majd a szavazás után felállt, és a Fideszes képviselők padsorai között nagyon lassan és gyötrelmesen elindult kifelé. Egy képviselőtársa sem állt fel, hogy segítse. (Szabó Szabolcs)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik