Soha nem volt szempont sem a nem, sem a szexuális érdeklődés

2017. június 18. 14:07

Puzsér Róbert
Facebook

Kriszta: te hány kerekesszékes, hány cigány, hány transznemű, és hány vak interjúalanyt „engedtél be” magad mellé abba az elektromos Volkswagenbe, amelyben az „Elviszlek magammal” című beszélgetéseid felvételei zajlanak?

„»Puzsér Róbert most először[!] beengedett egy csajt a műsorába. Történetesen én vagyok az a csaj.« – írja facebook-oldalán D. Tóth Kriszta.

Kedves Kriszta! Soha nem engednék be »egy csajt« se semmilyen műsorba, amit készítek – ahogy nem engednék be egy csávót se. Olyan embereket hívok be, akik képesek hozzátenni az adott műsorhoz. Soha nem volt szempont sem a nem, sem a szexuális érdeklődés, sem az etnikum – és soha nem is lesz az, amíg erre bármiféle befolyásom van. Engedj meg ugyanakkor némi kíváncsiságot a politikai korrektség szellemében, Kriszta: te hány kerekesszékes, hány cigány, hány transznemű, és hány vak interjúalanyt »engedtél be« magad mellé abba az elektromos Volkswagenbe, amelyben az »Elviszlek magammal« című beszélgetéseid felvételei zajlanak? Ami a Sznobjektívet illeti, tényleg te voltál a műsorsorozat első női vendége, és mindjárt a műsorvezetői széket, a kérdezés, a számonkérés és a felelősségre vonás jogát is átadtam neked – erre pedig egyetlen okom volt: az alkalmasságod. A ma esti, szezonzáró adásban erről mindenki más is meggyőződhet a Hír TV-n, 20.05-től.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113227