Botka és a magyar határkerítés

2017. június 17. 23:56
Botond Bálint
Magyar Idők

Ha a szélsőliberális ideológiai nyomás tovább nő, és a nyugat-európai liberálisok le akarják bontatni a magyar kerítést, akkor Botka maga fog kivonulni egy drótvágóval.

„Botkáék hazugsága annál is nyilvánvalóbb, hiszen mindeközben, látszólagos kerítéspártiként és kamu biztonságpártiként a kvótát persze nem ellenzik, vagyis csak az országra szabadítanák a teljesen kétes személyazonosságú, a kereszténységgel és az európai kultúrával ellenséges gazdasági bevándorlókat. Egy ennyire belső ellentmondásokkal terhelt, és a korábbi álláspontokkal gyökeresen ellentétes kommunikációs panel nem képviselhető sikeresen, ha az ellenérdekelt felek napirenden tudják tartani annak nevetségességét.

Az, hogy a szocialista párt valójában mit gondol a migrációról, nyilvánvaló akkor is, ha teljesen hiteltelenül most mást kezd el hangoztatni. Viszont kvótaügyben természetesen továbbra sem mernek ellentmondani Junckernek vagy Merkelnek. Kerítésügyben nyilván engedélyt kaptak a hazudozásra, hiszen a hatalmon lévő nyugati politikusoknak is előnyös, hogy működőképes és hatékony a magyar határvédelem. De ha a szélsőliberális ideológiai nyomás tovább nő, és a nyugat-európai liberálisok le akarják bontatni a magyar kerítést, akkor Botka maga fog kivonulni egy drótvágóval. Vagy ha azt hiszi, hogy ezen múlik a miniszterelnöksége. De még egy miniszterségért is.

Nem lehetnek illúzióink.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113214