Ronaldo el akarja hagyni a Real Madridot

2017. június 16. 11:44

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid világhírű csatára bejelentette Florentino Pérez klubelnöknek, hogy nyáron távozik a spanyol csapattól. A labdarúgó frissen kirobbant adócsalási botránya kapcsán hozta meg döntését.

A portugál A Bola újság számolt be Cristiano Ronaldo döntéséről, miszerint elhagyja Spanyolországot és ezzel együtt klubját, a Real Madridot. A körülötte kialakult adócsalási botrányban a labdarúgó nem tartotta megfelelőnek klubcsapata hozzáállását, a Madrid ugyanis megkérte a spanyol sajtót, hogy a botránnyal kapcsolatban csak olyan képet publikáljanak, amin a futballista nem a csapat mezében látható. 

Bár a spanyol klubcsapat kiállt Ronaldo mellett, aki azt nyilatkozta, lelkiismerete tiszta, nem követett el semmi törvénybe ütközőt, a Real Madrid nem fogja marasztalni a klasszist, ha a távozás mellett dönt – írja a Marca spanyol sportlap.

Az A Bola beszámolója szerint a Madrid 180 millió euróért engedné el a portugál játékost, akiért érdeklődik volt csapata, a Manchester United, valamint a francia PSG és az AS Monaco is. 

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113181