Bizalom

Bernd Storck marad a szövetségi kapitány

2017. június 16. 08:52

Az MLSZ csütörtökön úgy döntött: az andorrai kudarc ellenére meghagyja pozíciójában Bernd Storckot. Az MLSZ-elnök a múltbéli sikerekkel, valamint a jövőbeli reményekkel indokolta a lépést. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a hírre reagálva elmondta: érzi magában és csapatban az erőt a bizonyításra.

Az Andorra elleni kudarc ellenére megtarthatja pozícióit Bernd Storck – döntött csütörtökön az MLSZ. Csányi Sándor nyilatkozata alapján a körülmények, a múltbéli teljesítmények, valamint a jövőbeli remények azok, amelyek meggyőzték az elnökséget a német szakember alkalmasságáról.

Az MLSZ elnöke elárulta azt is: a szövetségi kapitány az andorrai vereség után felajánlotta neki a lemondását, ám ő azt kérte, ezt ne hozza nyilvánosságra, a továbbiakról ugyanis az elnökség fog dönteni.

„Az után a nagyon negatív helyzet után, amelyet a múlt heti vereségünk előidézett, most kimondottan pozitív érzésekkel vágok neki a folytatásnak” – reagált Bernd Storck a döntésre. Pozitív érzések hatották át a nyilatkozatát is: „Érzem magamban és a csapatban az erőt arra, hogy bizonyítsuk a következő két hazai meccsen és a többi előttünk álló feladat során, hogy a magyar válogatott képes jól és sikeresen futballozni” – mondta.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113163