Levélben kéri Orbán segítségét Győzike

2017. június 15. 09:45

Nem fogadott ügyvédet a sikkasztással és költségvetési csalással vádolt celeb, inkább szívhez szóló levelet írt több vezető politikusnak és a legfőbb ügyésznek is.

Levélben kéri Orbán Viktor, Áder János, Pintér Sándor, Polt Péter és Tállai András segítségét Gáspár Győző az ellene sikkasztás és költségvetési csalás miatt folyó nyomozás kapcsán. A celeb ellen hónapok óta nyomoznak, házkutatást is tartottak már náluk, legutóbb 200 millió forintot vittek el a lánya széfjéből. Győzike a Blikknek elmondta: ügyvéd helyett inkább az említett urakat keresték meg egy szívhez szóló levében meg. 

„Nem mint Győzike, nem mint showman, emberként szólítom meg Önt és kérem a segítségét” – így indul az elküldött levél.

Tiszta lélekkel és szívvel írtam ezt a levelet, mert elég volt, hogy a Gáspár családot a padlóra tették. Húsz éve vagyok a pályán, soha nem kértem segítséget, most viszont elvették a lelkünket, az életünket, az igazságunkat, itt az ideje, hogy felszólaljak!” – mondta el a Blikknek Győzike, aki arra is panaszkodott, hogy az ügy miatt többen visszamondták a koncertjeit is, mert a bűnözőt látják be, így nem tudja, miből fog élni.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/113103