„Je suis Manchester”?

2017. május 24. 12:01

MOST ERRE MIT KÉNE MONDANI?

2017. május 24. 12:01
Varga-Bíró Tamás
Facebook

„MOST ERRE MIT KÉNE MONDANI?

Hogy szóltunk? Hogy folyamatosan ezt ismételgetjük minden fórumon? Hogy Európa szerte épp úgy, mint az itthoni, migránspárti idiótáknak? 

Írjam ismét, hogy „részvétem az áldozatok hozzátartozóinak”? Hogy „Je suis Manchester”? És akkor ezektől majd valami kurvára megváltozik?

Vagy legyek hálás a Calais-i söpredéknek, amiért a Londonba tartó kecskeméti gimnazisták buszát kővel dobálta meg, és emiatt ők legalább késtek? De hisz Londonba mentek. És tegnap nem ott robbantottak. Ott majd csak ezután fognak. Gondolom… Gondolom? Tudom. 

De mit érek ezzel a tudással? Hogy népem jelentős része mocskos szarházinak tart, amiért nem akarom az idegen hordát Európába és a hazámba engedni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2017. május 24. 20:26
Mennyi áldozat kell még?? ( hogy ne csak nézzen az európai ember...) "Tök jó" virágot, gyertyát vinni a helyszínre?? Jó dolog kijelenteni: Nem Félünk!! (csak hazudunk..) A nemzetek választott kormányai nem arra esküdtek, hogy megvédik országukat, népüket??? NEM TESZIK! (nem látja az európai ember, a virág és gyertya cipelő? - ezt érdemli?....) :((
Karbantartó9
2017. május 24. 19:30
Nade miért nem teszünk valamit? Ha nem mi, akkor ki? Ha nem most, akkor mikor? Miért nem demonstrálunk erőt a bevándorlást kordában tartók mellett?!
koronaszepe
2017. május 24. 18:41
Mit kéne(kellene)mondanod? Semmit, ha nincs mondanivalód.
Zokni
2017. május 24. 17:09
"MOST ERRE MIT KÉNE MONDANI? ... És akkor ezektől majd valami kurvára megváltozik?" - kérdi a zsöszvizésre. Nem tudom. Mindenesetre ezt nem kéne: "...népem jelentős része mocskos szarházinak tart, amiért nem akarom az idegen hordát Európába és a hazámba engedni?" - mert csak meddő gyűlöletet kelt vele. És attól pláne nem fog semmi sem "kurvára megváltozni". Maximum még rosszabb lesz. ... Talán az lenne a legjobb, ha nem szólna semmit, és nem is írna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik