Szavazatszerző hullarablás

2017. május 24. 09:42

Szijjártó Péter előbb tartotta fontosnak a brüsszelezést, minthogy kiderült volna, egyáltalán van-e magyar áldozat.

2017. május 24. 09:42
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Az európai kultúrkörben a gyász elég komolyan vett dolog, nem sértjük meg mások gyászát, betartjuk a kéréseiket a gyászra vonatkozóan. Nem használjuk ki mások gyászát a saját érdekeinkre.

Mégis ma reggel a FideszSzijjártó Péter és Kósa Lajos úgy repültek rá a manchesteri terrortámadásra, mintha egyáltalán nem érdekelné őket más, csak a szavazatszerzés.

Szijjártó a szerinte óriási kockázatra emlékeztetett, amit az okoz, hogy az elmúlt 2 évben szerinte azonosítatlan hátterű bevándorlók érkeztek Európába. Kósa Lajos pedig azt a kérdést tette fel, vajon hány embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa a bevándorlási politikáját, és ugyanez állt a Fidesz közleményében is.

Az nem érdekelte a magyar kormány vezetőit, hogy a Scotland Yard azt kérte, ne spekuláljon senki a támadás elkövetése kapcsán. Hogy akkor még az orosz hírügynökség, a TASSZ közleménye sem jelent meg arról, hogy az Iszlám Állam magára vállalta a támadást, maga az Iszlám Állam pedig csak órákkal később jelentette be, hogy ők állnak a terrortámadás mögött. Amikor Szijjártó, Kósa meg a teljes Fidesz már nyilatkozgatott meg közleményt adott ki, még  nem volt ismert sem az elkövető személye, sem az indítéka. Szijjártó Péter előbb tartotta fontosnak a brüsszelezést, minthogy kiderült volna, egyáltalán van-e magyar áldozat.

És az sem érdekelte őket, hogy Nagy-Britannia 1997 óta nem tagja az uniós bevándorláspolitikának, tehát az uniós bevándorláspolitika nehezen tehető felelőssé ezért a tragédiáért. Maximum a britek saját bevándorláspolitikáját hibáztathatnánk, de talán ezt a hibáztatást ne ilyenkor kezdjük meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2017. május 24. 21:54
Előrelátás kispajti . Előrelátás. --- Szavazatszerző már csak azért sem lehet mert már mindenki felfogta ezen eset előtt is a bajt hisz volt sajnos bőven alkalom rá 2014 óta . A többit meg ha hullahegyeken is kell átlépkedni akkor is a multikultit nyomja . ---- A kettős mércédhez pedig : Az amerikaiak hozták nyilvánosságra az elkövető személyét pedig erre a britek még kérték is őket hogy ne tegyék . --- Viszont arról persze nem írogatsz hogy egyetlen muszlim állam sem fejezte ki részvétét ! Vajon miért is ? Bakker most volt a a szaúdi kardtáncosoknál Trump de egy rohadt sort nem tudtak kiböfögni magukból ! --- És a válasz miért is nem érinti őket meg : Vannak a radikális muszlimok akik megölik a az európaiakat. És vannak a mérsékeltek akik abban bíznak hogy a radikálisok megölik az európaiakat .
írmag
2017. május 24. 17:23
Aki hülye, az is marad, igaz jámVINKÓ?
balbako_
2017. május 24. 16:45
És akikről Jámbor és a többi barom nem akar tudni, akik mártírjai a kereszténységnek a még otthon tartózkodó, de már Európába készülő csürhe áldozatai sem érinti meg állati közönyét.
atila68
2017. május 24. 14:25
Legalja! Te meg Répakinga kalákában simogattátok őket mikor körbeszarták a Keleti Pályaudvar minden létező szegletét, vért hánytál mikor valamelyik gyökér elesett a saját lábában, a másik meg befeküdt az értetlen rendőrök közt a sínek közé. Magyarázkodsz, vádolsz mutogatsz. Kérj bocsánatot, és imádkozz, hogy a gyerekeid ne érjék meg mikor naponta négyszer szólít imára a müezin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik