De hát tudtuk...

2017. május 24. 07:36

Minden egyes migránspárti, bevándorláspárti politikust, nem kormányzati szervezetet, idióta „jogvédőt” oda kellene ültetni a vádlottak padjára, a gyilkosok mellé.

2017. május 24. 07:36
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Idők

„Egyetlenegyet nem tud ez az Európa: leszámolni egyszer s mindenkorra az ellenségeivel és megvédeni önmagát – bármi áron. Ezt nem tudjuk. Csak azt tudjuk, most is, hogy csak idő kérdése, és megtörténik megint. Csak azt tudjuk, hogy most szerte Európában az arab negyedek, a no-go zónák mélyén tízezrek ünneplik titokban a gyaurok halálát és éltetik hősként a gyilkosokat. A mi gyilkosainkat. Ezt tudjuk, de nem teszünk semmit, legfeljebb annyit, hogy haragosan kijelentjük: nincsenek is no-go zónák!

Eközben ma Londonban a leggyakoribb fiúnév a született gyerekek között az, hogy ALI.

Halálra vagyunk ítélve. És meg is érdemeljük. Illetve nem, mégsem. Európa nyugati fele van halálra ítélve, és ha az ottani polgárok mindezt eltűrik, akkor meg is érdemlik a sorsukat. Itt, az egykori fal innenső felén még eleven az önfenntartás ösztöne. Nyugaton ezt úgy hívják: az európai értékek megsértése. Az. Jó, ha tudjuk: ez maga a túlélés záloga. És sajnos nem volt senki, aki ezt elmondta volna időben azoknak a szerencsétlen tiniknek, akiket most el fogunk temetni. (...)

És most a gyerekek lettek kiszemelve áldozatnak. A legvédtelenebbek, legkiszolgáltatottabbak, legnaivabbak – s persze a legdrágább kincseink. Ezért robbant most a bomba Manchesterben azon a koncerten, ahol a nézők döntő többsége tini, sőt tinilány.

Ennél aljasabbat, ennél gyávábbat, ennél mocskosabbat már el sem követhettek volna. Ezért ki kellene irtani az összes dzsihadistát, iszlamista terroristát, hogy írmagjuk se maradjon – és kitakarítani egyszer s mindenkorra őket erről a kontinensről! Ehelyett majd megint jön a szokásos picsogás, meg a figyelmeztetés, hogy ne legyünk iszlamofóbok. Hát persze…

Minden egyes migránspárti, bevándorláspárti politikust, nem kormányzati szervezetet, idióta »jogvédőt« oda kellene ültetni a vádlottak padjára, a gyilkosok mellé. Mert nagyobb a felelősségük még annak a nyomorult iszlamista állatnak a felelősségénél is, aki felrobbantotta a bombát. Ameddig Európa ezt nem fogja fel, addig menthetetlen. Sajnálom.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2017. május 25. 20:06
De hát Kedves Zsolt, maga ezt nem érti?? Tök jó virágot vinni a helyszínre. Felemelő érzés gyertyát gyújtani! Elegáns kijelenteni, hogy nem félek! (csak majd besz@rok.) Jó nézni, hogy liberális vezetőink összekapaszkodva, páncélosok és katonák sorfala közt, igazán bátrak, megvédetik magukat. Hogy minket ki véd meg? Ó, kérem az európai ember nem sokat ér, fő az, hogy a vezetői életben legyenek. Hogy szólni kellene már valamit mégis? Talán még nem elég az áldozat, a vér... ha meg már elég lesz, akkor már késő. Nem lehet, hogy mosott az agyunk? Ellenszer??
napvilág
2017. május 25. 19:30
Hitlert is a bevándorlás vetette felszínre. Ezek nem tanulnak, újból és újból elkövetik ugyanazt a hibát.
BőröndÖdön
2017. május 25. 17:31
Zsoca,unalmas vagy.
flesh ripper
2017. május 25. 09:09
elevenenmegesz 2017. május 23. 21:13 4 78 Talán itt az ideje annak, hogy valaki, egy bátor politikus (talán Közép-Európából) felálljon az EU közgyűlésén és hangosan, jól érthetően kimondja azokat a történelmi szavakat, amiket annyian várnak: J'accuse! Je vous accuse, Angela Merkel,! J'accuse! Je vous accuse Matteo Renzi! J'accuse! Je vous accuse Francois Hollande! Je vous accuse, Stefan Löfven! Je vous accuse, Jean-Claude Juncker! Vous êtes des traîtres! Vous êtes des criminels et des assassins! Vous êtes responsable de tous les actes dévastateur de terrorisme en Europe! Vous êtes responsable de la terreur quotidienne en Europe! Franciául, franciául! Hogy junckers élvezze. Meg a Soros! Vádollak benneteket! Ti vagytok a felelősek a gyilkosságokért, a terrorista cselekményekért, melyek immár - nagyszerű tevékenységeteknek hála - Európa hétköznapjainak részei. Ti vagytok a gyilkosok! Válaszok: Rugo | 2017. május 23. 23:49 Salman Abedi – megnevezték a manchesteri merénylőt tovább a kommentre
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik