Salman Abedi – megnevezték a manchesteri merénylőt

2017. május 23. 20:54

Líbiai származású volt a feltételezett manchesteri öngyilkos merénylő, Salman Abedi, egy huszonkét éves, Manchesterben felnőtt férfi.

2017. május 23. 20:54

A rendőrség kedden megnevezte a manchesteri öngyilkos merénylőt:  Salman Abedinek hívták a gyanúsított támadót. A huszonkét éves férfi Manchesterben nőtt fel, a családja líbiai származású – számol be a BBC. 

A manchesteri rendőrség elmondta, hogy most arra koncentrálnak, hogy kiderítsék Abedi egyedül hajtotta-e végre a merényletet vagy sem.

A hétfő éjszakai támadás huszonkét halálos áldozatot követelt és további ötvenkilenc ember sebesült meg a manchesteri stadionban. A robbantás Ariana Grande amerikai énekesnő teltházas koncertjének végén történt. A 2005-ös támadások óta ez a legsúlyosabb terrortámadás az Egyesült Királyságban.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. május 24. 17:49
Miért is engedik a líbiai származásúakat felnőni Manchesterben? Ez a probléma gyökere. Nem fog kialakulni a multikulturális embertípus, hiába is kísérletezgetnek az emberekkel az internacionalisták. Hasonló a hasonlónak örül, - kivéve azon eseteket, amikor az ellentétek vonzzák egymást - ez az emberek génjeiben van, neveléssel nem irtható ki, hiába is erőlködnek a kommunisták meg a többi nemzetellenes szemétláda.
puceráj
2017. május 24. 12:59
Ahogy hallom,büntetett előéletű volt,és ez eddig mindegyik merénylőről kiderült UTÓLAG!!!
Gregorius
2017. május 24. 10:29
Erre tippeltem. Az elkövető Angliában született és valószínűleg az ISIS-ben harcoló egy rakás hasonló brit állampolgár hülyíthette meg. A kérdés már csak az, hogy voltak-e társai (bombagyártók), vagy hely és nyelvismeretét felhasználva az utmutatások alapján maga rakta össze a szerklit. Akármelyik is, borzalmas. Az afgánok, irakiak például (otthon) legalább ügyelnek arra, hogy valamilyen katonai objektum közelében robbantsanak, itt meg a célpont az ártatlan fiatalok voltak.
pacal
2017. május 24. 10:25
mit kell ezen fennakadni? őshonos kelta név
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik