A Rolex összehozza a libbalt

2017. május 23. 11:17

Van olyan, amiben nem utálja egymást egy MSZP-s, DK-s, Együttes vagy Párbeszédes képviselő? Tegnap kiderült, van.

2017. május 23. 11:17
Máté T. Gyula
Máté T.

„Van olyan, amiben nem utálja egymást egy MSZP-s, DK-s, Együttes vagy Párbeszédes képviselő? Tegnap kiderült, van. Abban, hogy a saját megszerzett Rolexeikről, egyéb smukkjaikról, terepjáróikról, ingatlanjaikról és banki számláikról senki semmit se tudjon. Ez szent ügy!

Főleg egy olyan párt kormányfő-jelöltje kapcsán, aki a gazdagok elszámoltatását tűzte ki célul. De hát a gazdagság nyilván egy relatív fogalom! Az enyém tisztességes és senki másra nem tartozó vagyon, a másik oldalé bűnben születhetett csak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2017. május 24. 08:21
Gratulálok Kedves Máté T. Gyula! Ez a "libbal" még jobb, mert benne van a zsidóságra való direkt utalás is. Ön még szabadlábon védekezik?
Ikloorvat
2017. május 23. 14:04
De egy moszkovita kommunista, Máté THÜRMER Gyula, akinek a családja feltette az életét és mindenét arra, hogy '56 ellenforradalom volt, mit pofázik bele a mi dolgainkba??? Ezt a csávót mikor rángatják el a kávé mellől a valódi pesti srácok? Mikor lesz már elszámoltatás???
na még ez is
2017. május 23. 13:49
A burzsoázia a Párt ellen tör, ugye thürmer elvtárs?
napvilág
2017. május 23. 12:32
Nyugat-Európában meg az USA-ban elterjedt a találó limuzin liberálisok, kaviár baloldaliak, pezsgő szocialisták, meg a hasonlók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik