Balog Zoltán levelére

2017. május 23. 18:32

Levelét ezekkel a kommentárokkal teljes terjedelmében közzétettük.

2017. május 23. 18:32
Joób Sándor
Index

Balog Zoltán: »Az Emberi Erőforrások Minisztériuma hetente több sajtótájékoztatóra hívja meg a média képviselőit, Önökkel egyetemben. Itt minden feltett kérdésre válaszolunk. Mi az értelme ezek után annak a hajtóvadászatnak, amellyel egyéb munkájuk végzése közben veszik üldözőbe a kipécézett politikusokat?!«

Mint nemrég egy cikkben is megírtam: írásban feltett kérdéseinkre hetek óta nem kaptunk választ az ön minisztériumától. Az viszont nem volt válasz, amit aztán cikkünk megjelenése és egy RTL Klubon megjelent riport után válaszként küldtek nekünk. A sajtótájékoztatókon is igyekszünk kérdezni, már amennyire lehetővé teszik, hogy a meghirdetett témától eltérő kérdést egyáltalán fel lehessen tenni. Tudja, ezért választjuk inkább azt a megoldást, hogy nyilvános eseményeken kérdezzük önt közszereplői minőségében. Ön nem egy kipécézett politikus, aki ellen hajtóvadászat folyik. Ön a hazai oktatás, egészségügy, kultúra, családpolitika, egyházak és a szociális területért felelős miniszter, aki a nyilvánosság felé is elszámolással és igazi válaszokkal tartozik. Ha a sajtó egy része nem kap igazi választ az igazi kérdésekre, akkor megkeresi önt, és felteszi önnek ezeket a kérdéseket.

Balog Zoltán: »Az Ön lapja a nyitottságra manipulációval, a segítőkészségre szakmaiatlansággal válaszol. Ez lenne az új lapvezetés szerint a „független, szórakoztató, megbízható és hiteles hírújság”?«

Nyitottságot az ön részéről tapasztaltunk, a stábja részéről kevésbé, ahogy ez a videónkon is látható. Azt bízzuk az olvasókra, az adófizetőkre és a választópolgárokra, hogy ezt a videót ők mennyire ítélik meg függetlennek, szórakoztatónak, megbízhatónak és hitelesnek. Higgye el, miniszter úr, ha az interjút nem előzi meg ez a kétórás hajcihő, és ön egyszerűen csak válaszol a kérdéseinkre, ez a videó feleennyi embert nem érdekelt volna.

Balog Zoltán: »Kérem, levelem tegyék közzé legalább annyi ideig a címlapon, ameddig a lejáratónak szánt videóval ezt megtették.«

Videónk nem lejárató céllal készült, a kamera azt rögzítette, ami történt. Levelét ezekkel a kommentárokkal teljes terjedelmében közzétettük. Üdvözlettel: Joób Sándor”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2017. május 24. 11:45
Érdekes megközelítése a valóságnak... Lejárató jelleggel? Ezek szerint visszanézte, és szégyelli magát. Az is valami.
néhai Ch.Pilot
2017. május 24. 11:06
"Ön nem egy kipécézett politikus, aki ellen hajtóvadászat folyik." Hazugság. "... ha az interjút nem előzi meg ez a kétórás hajcihő, és ön egyszerűen csak válaszol a kérdéseinkre, ez a videó feleennyi embert nem érdekelt volna. Hazugság. "Videónk nem lejárató céllal készült..." Hazugság. Én is kommenteltem Joób szavait...
Peter8811
2017. május 24. 06:57
Orrmonológus vagy orrnitológus?
Google
2017. május 23. 22:40
A 444-en mar unneplik Joobot. Hiaba, ott nagyra tartjak a trukkok szazaival operalokat. Mert tenyleg milyen fontos volt tizedszerre is a CEU-rol kerdezni! Mas nincs is, engem csak a CEU erdekel.. FeGyor nyoman ujabb vegzalonak nem tetszik a Renccer! Egyetek sunt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik