Megdöbbenéssel értesültünk a fiatalok elleni terrortámadásról

2017. május 23. 10:23

Még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját?

2017. május 23. 10:23
Fidesz
Közlemény

„A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség mély megrendüléssel értesült a manchesteri támadásról. Osztozunk a gyászoló családok fájdalmában, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Az Európát sújtó újabb terrortámadás megerősíti azt a célkitűzésünket, hogy határainkat minden eszközzel meg kell védeni. Ismét kérdezzük: még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia, hogy Brüsszel megváltoztassa elhibázott bevándorláspolitikáját? A tömeges bevándorlás terrorveszélyt hozott az európai polgárokra, és ma már a fiatalok és a gyerekek sem kivételek.

Hidvéghi Balázs, kommunikációs igazgató

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. május 24. 09:09
A megdöbbenést nem értem. Én azokon a napokon döbbenek meg, amikor nem történik terrortámadás. Háború van, a vadak el akarják foglalni Európát. Egy háborúban az erőszakos cselekmények természetesek. Amin még jobban megdöbbenek, az az, hogy Európa lakói nem védekeznek, simán hagyják lemészárolni magukat.
brabant89
2017. május 23. 21:37
Ennek sem "Brüsszel" elhibázott menekültpolitikája volt az oka. Ha már bűnbakot keresünk, akkor az Egyesült Királyság elhibázott bevándorlási politikája. Dehát mit vár az ember egy Fidesz közleménytől? Hogy igazat mondjanak?
1114
2017. május 23. 15:11
csak óvatosan kérdezném, hogy a tisztelt narancskomcsik még ezt követően is be akarják fogadni a 14-18 év közötti fiatal migránsokat? Könnyen lehet, hogy az elkövető is ebbe a korosztályba tartozott!
Pofa Benő
2017. május 23. 14:12
Ez a város is már több évtizede indiaiakkal, pakisztániakkal van tele. Nagy-Britannia rengeteg menekültet befogadott a volt gyarmatairól.. A menekültválságnak ehhez a mostani merényletnek semmi köze. Amit a Fidesz művel ebben a dologban csak hangulatkeltés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik