Magyarország nem áll ki a palesztinok jogaiért?

2017. május 22. 15:40

Ki fog kiállni a felvidéki, kárpátaljai és erdélyi magyarok jogaiért, a székelyföldi autonómiáért?

2017. május 22. 15:40
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ha Magyarország nem áll ki a palesztinok és a tibetiek jogaiért, ki fog kiállni a felvidéki, kárpátaljai és erdélyi magyarok jogaiért, a székelyföldi autonómiáért? Csak úgy kérdezem.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2017. május 23. 23:12
Schiffer a legjobb balos...
tango47
2017. május 23. 17:40
Azon kívül, hogy tényleg egy nagy falu lett a Föld, ahol minden mindennel összefügg, azért ezek tőlünk kicsit távoli problémák. A magyaroktól elvárni szolidaritást talán akkor lehetne, hogy egy cseppnyit láttunk volna az elmúlt évtizedekben Trianonnal kapcsolatban. Ha valaki tapasztalt ilyet, akkor kérem értesítsen!
Motoguzzi
2017. május 23. 15:19
Schiffer! Művelt embernek tartod magad, elmagyaráznád, hogy melyik a palesztin nép? Palesztina egy földrajzi terület római kori elnevezése, nem egy országé vagy nemzeté. Minden ott élő akkor palesztin - vagy nem? Akkor most kikért akarsz kiállni? Ha valamit nem tudsz, vagy csak félinformációid vannak, akkor ne cikkezz nyilvánosan. Habár mit várok egy politikustól - természetesen csúsztatást és hazugságot. (A gáza övezetben élők, (akikre gondoltál) nem mellékesen krétai bevándorlók leszármazottai, azaz nem is arabok, hanem görög származásúak!) Olvass és tanulj!
Szonár
2017. május 23. 08:47
Ez egy meglehetősen naív és hülye kérdés. Mert ugye a nemzetközi politika az erőről és az érdekekről szól, nem pedig az elvekről. Különben sokra mennénk, ha "cserébe" a kiállásunkért a tibetiek és a palesztínok is kiállnának a magyarok mellett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik