Magyarázzuk el az ellenzéknek, miért fog ismét nyerni a Fidesz

2017. május 22. 13:43

Nem véletlenül vannak a Mesterházy Attilák és Gyurcsány Ferencek a rendszerben.

2017. május 22. 13:43
Dévényi István
Válasz.hu

„Áll az egész ellenzék kikerekedett szemmel, és nem hiszi el az újabb időközi választás eredményét. Csodálkoznak. Furcsállják. Értetlenkednek. Hiszen visszaléptek. Kvázi összefogtak. Akkor meg?

Az ellenzék először is elhitte, amit főleg a CEU-ért tartott demonstrációkon látott, hogy most komoly kormányellenes hangulat gerjedt. És ez amúgy tényleg így van, mert mondhat a felszínen bármit a kormányzati kommunikáció, valójában meglepte a Fideszt a belföldi és külföldi ellenállás, amivel a CEU miatt szembe kellett nézniük.

Az ellenzék pedig úgy gondolta, hogy ha már ilyen látványos a nép egy részének ellenkezése, akkor változik a helyzet, véget ért a mélyrepülés, indulhat a kormányváltás. Erre itt a Gyulán tartott időközi, ahol a DK és az MSZP-Együtt külön indult volna, de az utolsó pillanatban besoroltak a civil jelölt mögé, erre a Fidesz nagyobb arányban nyer, mint tette azt 2014-ben.

És nem értik.

Segítek picit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2017. május 23. 12:54
Hol is volt a választás? Gyulán? Tudja ott bárki, hogy mi is az a CEU? Nem. De ha tudná is, nem törődne vele. Na, ez a magyarázat.
Kanóc
2017. május 23. 10:31
Valóban érthetetlen, hiszen még olyan 'nagyágyúkat' is bevetettek, mint Puzsér Robi, vagy a konzinak álcázott Mandiner, a MN+HírTv+Heti Válasz aranyháromszögről nem is beszélve, élén a pomádékirállyal. :D
Pinter68
2017. május 23. 09:08
Az időközikből NEM LEHET következtetéseket levonni egy országos választásra vonatkozóan. Se bal- se jobb oldali győzelem esetén.
zolizolizoltan
2017. május 23. 07:18
Szinte csak uszítást látok a médiában minden oldalon. Ebből van elegem, ezért nézek egyre kevesebb politikai riportot a TV-ben. A neten már a címről bűzlik, hogy valakik ellen akar uszítani engem a cikk írója, emiatt egyre kevesebb politikai elemzést tudok elolvasni a neten is. Ráadásul ez nem is magyar betegség, hanem jellemző az egész atlanti világra. Minden bizonnyal civilizált a világunk, de az biztos, hogy kulturálatlan és gyorsuló ütemben halad a barbarizmus felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik