Ekkora gátlástalansággal Botka miért nem igazol át a Fideszbe?

2017. május 18. 10:13

Botka László merő képmutatás, hatalomvágy és őszinte szeretet a drága svájci órák iránt. Az egyetlen kérdés, hogy vajon miért nem igazol át a Fideszbe?

2017. május 18. 10:13
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Nyugati Fény

„Botka László nem alkalmas miniszterelnökjelöltnek. Botka László nem alkalmas arra, hogy megmentse a köztársaságot, nem alkalmas arra, hogy felzárkóztassa Magyarországot Európához.

Botka László számára az a tanulság Orbán Viktor és Habony Árpád hatalomgyakorlásából, hogy még Orbán Viktornál és Habony Árpádnál is hazugabbnak, gátlástalanabbnak és cinikusabbnak kell lennie, ha hatalmat akar.

Nem veszi észre, hogy a nemzeti együttműködés rendszerét ezen a téren lehetetlen túllicitálni – legfeljebb bohóccá válhat a tizenharmadik havi nyugdíj ígéretével, a hatvanöt év felettieknek behazudott ingyenes gyógyszerekkel, és minden egyéb arra vonatkozó kísérletével, hogy a nyugdíjas kaszt szavazatait felvásárolja.

Nyilvánvaló, hogy erre nincs pénzügyi fedezet – nyilvánvaló, hogy ez a penetráns szociális demagógia el fogja riasztani a bérből élők tömegeit, továbbá azokat az időseket, akiknek máris elegük van Orbán Viktor Kádár-restaurációjából.

Botka Lászlónak nincs átgondolt programja – nevetséges, hogy húsz évnyi politizálás épp most talált vissza a neolibaralizmustól a marxi gyökerekhez. Jól mutatja, mennyire nincs benne semmi szégyenérzet, hogy úgy kér vétójogot a 2010-es orbáni kétharmad politikai felelőseivel szemben, hogy a kétharmadot elsősorban okozó, kalandor Gyurcsány kifejezetten az ő támogatásával lett 2004-ben miniszterelnök.

Botka László merő képmutatás, hatalomvágy és őszinte szeretet a drága svájci órák iránt. Az egyetlen kérdés, hogy vajon miért nem igazol át a Fideszbe? Lázár Jánostól tanulhatna hatalomtechnikát, Rogán Antaltól kaphatna öltözködési tanácsokat, Orbán Viktortól pedig elleshetné, miként kell úgy hülyének nézni az időseket, hogy azok észre ne vegyék – alighanem e téren van a legtöbb tanulnivalója.

Botka László most Gyurcsányabb akar lenni Gyurcsánynál, Habonyabb akar lenni Habonynál – csak hát ehhez a gátlástalanság kevés. Botka László épp azt kínálja a hazai baloldalnak, amit a tizenharmadik havi nyugdíj Magyarországnak: egy olyan hazugságot, amely romlásba dönt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Einar
2017. május 19. 06:42
Puzsér, csak egy Minutumra! Kezdhered mosdatni üdvöskédet, Fegyát a leninfiút! A cikked nettó Orbángyűlölet lesz, amiben a fő Momentum, hogy mennyire alávaló, a médiájával együtt. A de szócska után pedig küldesz majd egy harsány ejnyebejnyét a Fegyőrnek.
Bolond Istók
2017. május 18. 21:41
Puzsér rúg egyet a Flepnisbe, de hát ugye nála már nincs olyan amit ne bírna el, aztán meg az Orbán meg Orbán meg az Orbán a Flepnis is csak azért kapja mert hatalomra segítette az Orbánt. Na meg ez, hogy Botka meg a Flepnis között most feszkó van Puzsér rámegy Botkára és rajta keresztül meg Orbánozik mer' Kádári meg a faszomtudja mi. Baszódj meg Puzsér. Gátlástalanságban, szégyentelenségben már a Flepnis nyomában loholsz. A DK-kennelből ugatsz Gréczy Vágó meg a Mandula mellől te kibaszott elmebeteg.
DrPepper
2017. május 18. 20:07
Puzsérban az a gusztustalan, hogy az intellektualizmus örve alatt meg le a legolcsóbb bulvárba.
Droite
2017. május 18. 17:46
Puzsér életének - mint a progresszivek többségének- az origopontja Orbán. Minden történés végén- az ô világukban - patásorbán megtalálható. Egy szimpla gerinctelen tanácselnök miniszterelnöki ambicióban is felfedezik Orbánbasi befolyását. Szart is ugy dobálják a nekik nem tetszô haladókra hogy orbánra is jusson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik