Kaland-játék-kockázat: Tavares-jelentéstől a Tavares-jelentésig

2017. május 18. 13:04

Piréz Róbert
Tutiblog

Megírjuk a következő 5 pontot, ami megállítja Orbánt és véglegessé teszi a bukását.

„Jó úttörők vagyunk, tehát készségesen megírjuk a következő 5 pontot, ami – amennyiben ügyesen elkerüli a Washington Post magyarországi haladó levelezők miatt szigorúra állított spamfilterét –  megállítja Orbánt és véglegessé teszi a bukását.

Az amerikai tengerészgyalogság bevetése. Elkerülhetetlen az erőszak alkalmazása, hiszen maguktól nem távoznának sosem a hatalomból. Sajnos a haladó tábor többnyire igen férfiatlan jelenségekből áll és nagyon pici emberekből, tehát külső segítségre szorulnak, és hát ki lenne alkalmasabb a külső segítség szerepére, mint a demokrácia terjesztéséből mindenhol jelesre vizsgázott amerikai tengerészgyalogság. A terv roppant egyszerű, kibukkannak a Balatonból (a magyar tengerből), majd Székesfehérvár irányából, miután felmorzsolták a Videoton védelmét, megtámadják Felcsútot, ahol a Stadionban hoznak létre bázist a további műveletekhez.

Hitelteleníteni kell a rezsimet, amihez a legkézenfekvőbb módszer, ha kiváló minőségűre cseréljük a most polcokon lévő Nutellákat, egyúttal elmagyarázni, hogy azért volt eddig szar a Nutella, mert Orbán nem vett részt az európai szolidaritásban, nem akart szírafgánpakikat betelepíteni külvárosainkba. Paks mellett pedig nem árt mosogatószert önteni a Dunába, rámutatva ezzel az orbáni energiapolitika veszélyeire.

Közben meg kell akadályozni, hogy a 7. cikkel elindításáig lévő könnyed döntéshozatali mechanizmusba beavatkozzanak a brüsszeli fideszesek olyan destruktív kérdésekkel, minthogy mi a fene bajotok van nektek? Niedermüller Péter például utánuk lopakodhatna a WC-be és ellophatná a kézmosó szappanokat. Akkor vagy bent maradnának örökké, vagy kénytelenek lennének piszkos kézzel kijönni, ami maga a beismerés. Win-win.

Ukrajna felvirágoztatása, hogy mindenki lássa, Európa ezen szegletében a sorosista sorvezetők földi kánaánnal kecsegtetnek, szemben ugye a rencsegő-ropogó, csődöt-csődre halmozó NER-el. Hiába tanpálya, azért nem kellene hagyni szétrohadni.

És természetesen ki kell nyitni újra a Népszabadságot! Hátha akkor a megtisztult, megváltozott Fidesz visszakaphatná Lukácsi Katit.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/112001