Gyurcsány titkosíttatta az Orbánnal kapcsolatos infóit

2017. május 18. 12:52

A DK elnöke elárulta a nemzetbiztonsági bizottság elnökének, hogy milyen infói vannak Orbán Viktorról, de azonnal kérte azok titkosítását.

Gyurcsány Ferenc szerdán megosztotta Molnár Zsolttal, az Országgyűlési nemzetbiztonsági bizottságának elnökével azokat a hetek óta lebegtetett információit, amelyek szerinte alapot adhatnak arra a feltételezésre, hogy Orbán Viktort zsarolhatják az oroszok.

Molnár Zsolt az ATV-nek adott telefonos interjúban ennek kapcsán elmondta: Gyurcsány Ferenc a nemzetbiztonsági bizottság egyik hivatalos helyiségében, jegyzőkönyvvezető jelenlétében számolt be neki az információiról, amelyek Molnár megfogalmazása szerint nem térnek el nagyon azoktól az állításoktól, amelyeket Gyurcsány az elmúlt hetekben már utalgatott a nyilvánosságban. Részleteket azonban nem árult el, mivel mint kiderült, Gyurcsány Ferenc kérte, hogy titkosítsák (vagyis kezeljék minősített adatként) az általa elmondottakat.

Az MSZP-s politikus egyébként leszögezte: Gyurcsány csak állításokat fogalmazott meg, semmilyen bizonyítékot vagy dokumentumot nem tárt elé.

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/112000