Internetmentes napot hirdet a Mindset Pszichológia

2017. május 10. 10:45

„Ha kezdesz besokallni az állandó online jelenléttől és a túlzott internethasználattól, csatlakozz Mindset Online Stophoz” – írja honlapján a pszichológiai szaklap.

2017. május 10. 10:45

Internetmentes napot hirdet a Mindset Pszichológia. A pszichológiai szaklap szerint a Mindset Online Stop névre keresztelt kezdeményezés remek lehetőséget teremt arra, hogy a netezés helyett felfedezzük szeretteink, barátaink és önmagunk társaságának szórakoztató értékét, illetve a környezetünk szépségét.

„Nem állítjuk azt, hogy az internet gonosz és negatív hatással van az emberi társadalomra. Az internet sok esetben megkönnyíti az életünket, azonban a gyorsuló multimédiás eszközöknek köszönhetően folyamatosan mozgásban tart minket, ezzel elvéve a lehetőséget a megállás, illetve az »itt és most« élvezete elől” – írják. A Mindset Online Stop lényege, hogy megmutassa, milyen jó a fizikai valóságban lenni az online lét helyett, továbbá rámutatni arra milyen lehetőségek suhannak el mellettünk nap, mint nap a túlzott internetfogyasztás miatt. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. május 11. 13:12
Inkább internetmentes napokat kéne propagálni, többet egy évben, nem egyet.
Akitlosz
2017. május 10. 19:29
Ennek annyi értelme van mint a zoknimentes napnak. Aki akarja használja az internetet, aki meg nem akarja nem használja. Mindig. Bármikor. Erre nem kell külön mozgalom vagy dedikált nap.
Hurkatöltő
2017. május 10. 16:45
Nemrég kipróbáltam és állati jó érzés volt. El kell ásni a ramot, modemet, akármit, oszt jóidő.
annamanna
2017. május 10. 15:30
https://444.hu/2014/01/29/itt-van-orban-iroasztala-miket-tudunk-meg-rola/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik