Most nem érek rá a szerelemre

2017. május 04. 15:22

Egy valaki mégiscsak van, aki nagyon félt, s azt akarja, hogy ne csalódjak. Ismer, tudja, mennyire lelkizős vagyok.

2017. május 04. 15:22
Zimány Linda
Story Magazin

„Most nem érek rá a szerelemre. Egy valaki mégiscsak van, aki nagyon félt, s azt akarja, hogy ne csalódjak. Ismer, tudja, mennyire lelkizős vagyok. A volt páromra, Kedves Ferire gondolok, akivel a mai napig kapcsolatban vagyunk. Nem tudom, mit hoz a jövő, annyira friss még a szakítás. Továbbra is nagyon szeretjük egymást.

Úgy érzem, ő volt a legtökéletesebb férfi az életemben. Egyelőre mindketten a magunk útját járjuk, és azt figyeljük, hogy mennyire hiányzunk a másiknak. Lehet ugyanis, hogy a szakításunk mégsem végleges…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gézimézi
2017. május 05. 19:16
"Houston, baj van!"
gudmen
2017. május 04. 22:49
viszont über jol néz ki a csa,j in live volt szerencsém hozzá...
gapinthebreath
2017. május 04. 20:55
Az a személy, aki ezt a Mandiner részéről beszerkesztette, tartozik némi magyarázattal az értetlen nagyérdemű közönségnek. Álljon ki, és adjon felvilágosítást, hogy ez pillanatnyi hiba vagy elmezavar, vagy a Mandi új iránya. Csakhogy tudjuk, mire készüljünk.
Rugo
2017. május 04. 20:47
Nocsak, te szerelemből szoktad csinálni?:) Gondolom, a milliárdosokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik