A kvótakupec vámpírjai

2017. április 26. 08:29

Ha ezek után valaki még elhiszi, hogy a budapesti utcai megmozdulások a tanszabadságról szólnak, az vagy nagyon ostoba vagy nagyon elfogult a támogatóval.

2017. április 26. 08:29
Bán Károly
Magyar Hírlap

„Ha ezek után valaki még elhiszi, hogy a budapesti utcai megmozdulások a tanszabadságról szólnak, az vagy nagyon ostoba vagy nagyon elfogult a támogatóval, vagy csak nagyon bízik a »zöldhasú« olykor forradalmi hevületbe is kergető értékállandóságában. Ezt nevezte a Soros-pénzek »halálos ölelésének« egy korábbi támogatott, Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója.

A magyarországi bevándorlási hivatal feketelistájára is érdemes néhány pillantást vetnünk. Számos olyan név szerepel rajta, akik még a Migration Aid vigyázó-óvó tekintete mellett »kényszerültek a háború elől menekülni«. Köztük például az az afgán férfi, aki a »halálkamionos fuvar« logisztikusa volt, s amelynek nyomán hetvenegy ember fulladt meg a járműben. Az afgán »menekült« 2013 óta élt köztünk. Akadnak a listán szexuális erőszakot elkövetők, embercsempészek és kábítószer-kereskedők. Néhány gyilkos és gyilkosság gyanúsítottja. Egy másik afgán férfi, aki a bevándorlási célországban, Németországban feltehetően a saját feleségét ölte meg. Egy Bicskén megpihenő nigériai férfi, aki egy Vámpír nevű bűnszervezet második számú vezetője. A csoport egyébként emberölésekből és emberrablásból tartotta fent magát az anyaországban. Az illető kihallgatásán arról számolt be, hogy személyesen négy embert ölt meg, és emberrablásokban is részt vett. Egy húszesztendős pakisztáni felfegyverkezve elkövetett rablással írta be nevét a bűnügyi krónikákba. 

Az EP Soros-frakciója ezekről az esetekről fog ma elfeledkezni az európai törvényhozás álszentélyében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békepap
2017. április 26. 12:15
a migrációt már a régi görögök is egyetemek basztatásával kezelték
vigyor
2017. április 26. 11:45
Nos, ettől még a GDP pörög, legalább is nagyhirtelen. Ugyanis az ide, nem véletlen beömlők bizony fogyasztók. Na ne képzeljük, hogy a saját segélyükből esetleg, óborzalom munkából fogyaszt. Dehogy, nem erre kellenek. Az építőipar pörög mint az állat, hiszen valahova el kell őket helyezni. A gyógyszergyártók a fellegekben, hiszen vakcinázni kell őket. A szolgáltató szektor csúcsra jár, hiszen enniük kell, inniuk kell, ruházkodniuk kell. A bútorgyártók imádják, hisze valahol feküdniük kell. A kisgépgyártók hozzsanáznak, mert kell kávéfőző, kenyérpirító, de még tv is. A bankok lelkesen hiteleznek. És igen, ezek azok a gazdasági szereplők, akik befizetik az adókat....hogy ezért az adójukból finanszírozzák őket, tehát azért dolgoznak, hogy dolgozhassanak? Igen, persze, de kit érdekel.....sikerült háború és minimális emberveszteség nélkül megoldani egy komplett háborús újjáépítést és házhoz hozták a fogyasztót. Hát most komolyan, nem megéri az a néhány terrortámadás, ha egyszer pörög a GDP?
Antigoné
2017. április 26. 11:31
Minden búzában van konkoly is -érvelnek a migránsvédők.
vendelin
2017. április 26. 10:28
Különös a Soros-féle filantrópia. Hiányzik belőle a sokszor emlegetett szolidaritás és közös teherviselés, amire hivatkozni szoktak, amikor minket akarnak belekényszeríteni a befogadásba. Ugyanakkor ez a szolidaritás nincs számonkérve például a gazdag arab országokon (pedig például a bahreini vagy dubai F1-es futamot elnézve, van mit a tejbe aprítani, meg aztán ott a "kulturális különbségekkel" sem kell számolni...). De nincs számonkérve Izraelen sem, pedig a "nagy filantrópnak" van annyi köze ehhez az erős közel-keleti országhoz, mint Magyarországhoz. (Apró színes: ez az ország kifejezetten faji alapon diszkriminálhatja a bevándorlókat...) Továbbá nincs számonkérve a szolidaritás és az emberiesség az USÁ-n sem, a "nagy filantróp" választott hazáján, amelynek azért érintőleges köze van az "arab tavaszhoz", illetve a "demokráciaexporthoz". És akkor még India, Kína, Japán vagy éppen Ausztrália kihagyásáról nem is írtam. Egy állítólag globális probléma megoldásának szent joga és filantróp kötelessége egyedül Európának jut. Ott viszont nemcsak a régi gyarmattartók, hanem a kétsebességes kontinens "peremvidéke", "roncsországai" is részesülhetnek az áldásból. Más hímivarszervén csapkodja a csalánt az öreg filantróp, én azt hiszem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik