Jövőre mi váltjuk le a Fideszt

2017. április 25. 18:54

Ma van 7 éve, hogy először beléptünk a Parlamentbe. Most mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt.

2017. április 25. 18:54
Vona Gábor
Facebook

„Ma van 7 éve, hogy először beléptünk a Parlamentbe, mint országgyűlési képviselők. Akkor sokan azt gondolták, amilyen gyorsan jöttünk, olyan gyorsan megyünk is. Nem így történt. Most mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt. Jövőre pedig mi váltjuk le a Fideszt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2017. április 27. 13:49
Igen Gabor, nepszeruseged hatartalan, ahogy a like-dislike aranyokbol is vilagosan kitunik.
Karbantartó9
2017. április 26. 23:18
Kiscsíra gabika, ismerve az eredeti párttársaidat, téged úgy fognak hamar seggbedugni a hazug szélkakas stílusod miatt, hogy te szülöd a következő ötösikreket! Ezt azért érdemes átgondolni, van amit sem soros, sem simicska pénze nem ér meg! Egyébként a hazaárulók közt sem vagy utolsó helyen, károlyi-trianonért-felelős seggfej haveroddal együtt emlitenek már!
kerekes
2017. április 26. 22:36
Gabriella, ki fog rátok szavazni a geci Simicskáékon kívül?!
Graf
2017. április 26. 17:31
Te melegseggű , legerősebb akkor volt a Jobbik amikor a bibsiket és a cigányokat is helyre tette . Most nagyon összeborúltál velük, nem szavaztál a migránsok ellen sem .A Mossad ügynököket képző CEU is a szívügyed. A Jobbik esetleg még nyerhet/ne/ de csak nélküled. Azért csak álmodj pubi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik