Trump: A zsidók halhatatlan erejének örök emlékműve Izrael

2017. április 25. 23:00

Donald Trump amerikai elnök fogadalmat tett az antiszemitizmus bármilyen formájával szembeni fellépésre, és megerősítette a zsidókhoz és Izrael államhoz kötődő szövetségét.

2017. április 25. 23:00

A washingtoni Holokauszt Múzeum Capitoliumban tartott rendezvényen járt Donald Trump amerikai elnök.

Trump a helyszínen beszédet mondott, melyben fogadalmat tett, hogy az antiszemitizmus minden formája ellen küzdeni fog. „Meg fogjuk bélyegezni az előítéleteket. El fogjuk ítélni a gyűlöletet. Tanúságot fogunk tenni és cselekedni fogunk” – mondta az amerikai elnök.

Szerinte akik tagadják a holokausztot, azok „cinkosai ennek a szörnyű gonoszágnak. „Sose fogunk csöndben maradni. Nem fogunk. Soha, de soha nem leszünk csöndben a gonosszal való szembenézésben” – fogalmazott Trump.

Arról is beszélt: Izrael állam örök emlékműve a zsidók halhatatlan erejének.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. április 26. 13:37
Szopd le őket bő nyállal, rohadék szabadkőműves jenki.
OberEnnsinnen
2017. április 26. 13:30
" „A zsidókérdést nem tartom sem társadalmi, sem vallási kérdésnek, bármint fest is, hol így, hol amúgy. Nemzeti kérdés ez, és ha meg akarjuk oldani, akkor mindenekelőtt politikai világkérdéssé kell tennünk, amelyet a kultúrnépek tanácsának kell megoldania." (Herzl Tivadar) Már csak azt kellene megtippelni: a megoldás meddig tart még? 100 éve már elkezdődött ugyanis. Volt a 100 évben kettő világégés-világkérdés, de a probléma ma nemhogy zsugorodna, ellenkezőleg: egyre nagyobbodik... "Halhatatlanok vagyunk, ha a világ belepusztul is..." Ja, az más.
OberEnnsinnen
2017. április 26. 13:10
Teljesen összezavarodtam. Most akkor ez már nem igaz? "Trump: America first and only America first "
OberEnnsinnen
2017. április 26. 12:58
Trump Arról is beszélt: Izrael állam örök emlékműve a zsidók halhatatlan erejének. És ők, velük mi lesz? Őket a sivatagi teve sz.rta erre a világra, Trump úr? Afganisztán Albánia Algéria Amerikai Egyesült Államok Bahama-szigetek Bahrein Banglades Barbados Belgium Csád Csehország Dánia Dél-afrikai Köztársaság Dél-Korea[4] ... Ukrajna Uruguay Üzbegisztán Vanuatu Vatikán[12] Venezuela Vietnam Zambia Zimbabwe Zöld-foki Köztársaság Szóval, összesen: 193, azaz SZÁZKILENCVENHÁROM ORSZÁG! Valahol itt szerepelnek Trump halhatatlanjai: Izland Izrael Jamaica Jól megdicsértél 192 országot, népet, az emberiség 99,9 százalékát, Trump. Ja, hogy nekünk, 192-őnknek két lábunk, két kezünk van, amit általánosságban használunk is, munkavégzés címen... és ezért semmi halhatatlant nem végzünk! Nem úgy, mint "Izrael állam örök emlékműve a zsidók halhatatlan erejének".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik