Jobban teljesítés helyett lassú leszakadásban vagyunk

2017. április 25. 10:27

Lerohasztották az egészségügyet és bezárták az oktatást a XIX. századi KDNP-s rémálomba. Szép volt fiúk, köszi Orbán!

2017. április 25. 10:27
B.F.
Kettős Mérce

„Már csak az a kérdés, hogy ha ennyi területen nem sikerült előrelépést produkálni, sőt adott esetben öles léptekkel haladunk hátrafelé, akkor mégis mit tett(tek) Orbán Viktor kormánya(i) az elmúlt 7 évben a termelékenység javítása, a versenyképesség növelése, vagyis a magyar gazdaság jövője érdekében? Mármint azon kívül, hogy százmilliárdokért stadionokat építettek?

Ja igen! Államosítottak egy sor ágazatot (pl. nemzeti dohányboltok), ész nélkül szórták az Uniós milliárdokat képtelennél képtelenebb ötletekre (főleg a baráti kört kipárnázva susogó bankjegyekkel). Lerohasztották az egészségügyet és bezárták az oktatást a XIX. századi KDNP-s rémálomba. Napi gyakorlattá tették a korrupciót, a személyre szabott közbeszerzéseket, a különalkukat. Szép volt fiúk, köszi Orbán!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 159 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. április 25. 18:55
Hany helyen irta mar le ez a Bal Facan ezt a sok okorseget? Egyaltalan itt el? Demagog butasag!
BőröndÖdön
2017. április 25. 17:59
A birkákat nem zavarja a fideszes maffia-állam...
afrikai
2017. április 25. 14:38
Ez a szint a mandinernek? Ideraknak ilyen posztokat,amit unos-untalan pörgetnek 7 éve az ellenzék?
nimród
2017. április 25. 13:33
"Lerohasztották az egészségügyet és bezárták az oktatást a XIX. századi KDNP-s rémálomba. Szép volt fiúk, köszi Orbán!" Az apád faszát, tökfej! A "lerohasztás" Gyurcsány & Co. műve volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik