„Aki akar, dolgozhat!”

2017. április 25. 18:33

Orbán Viktor a Szakma Sztár Fesztiválon nézett körbe, és ha már ott volt, beszédet is tartott a szakmunkás-tanulóknak.

2017. április 25. 18:33

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a tizedik Szakma Sztár Fesztivált szervezi április 24 és 26 között, amelyen a Szakma Kiváló Tanulója Versenynek (SZKTV), az Országos Szakmai Tanulmányi Versenynek (OSZTV), valamint a EuroSkills és WorldSkills versenyek válogatóira is sor kerül. A szakképesítésben tanuló versenyzők számára Orbán Viktor tartott beszédet, miután röviden körbenézett a rendezvényen.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2017. április 27. 21:19
Aki akar, dolgozhat! Ezek szerint, vannak olyanok, akik nem akarnak. Vajon miért? Azt kérdezik, hogy ennyiért? A húsz leggazdagabbnak valamiből megnőtt a vagyona. Lehet, hogy a dolgozóktól elvett fizetések vannak a vagyon növekedés mögött? Vannak akik úgy gondolják, hogy az aki elveszi a másét, az tulajdonképpen lop. Vannak éjszakai pillangók és vannak a gyerekük mellett éjszakázó anyukák. A pillangók éjszakázásra biztatják az anyukákat.
bandrea
2017. április 26. 11:42
Aki meg nem dolgozik, az ne is egyék!
noMores
2017. április 26. 10:03
Szabadonválasztott borsodi-alföldi falut ajánlok a munkalehetőségek bemutatására.
bontottcsirke
2017. április 26. 07:51
Igen, szézezeré' összeszerelisztánban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik