Feszegetik a pofonosláda tetejét

2017. április 20. 07:33

Somogyi János
Magyar Idők

Az Oktogon vagy a Lánchíd közlekedésének megbénítása büntetlenül marad, mert a begőzölt bulizgatóknak van gyülekezési joguk. Na, ebből van már nagyon sokunknak elegünk.

„Ha az autómmal véletlenül szabálytalanul parkolok le, akkor 20-30 ezer forintos bírságot kell fizetnem, noha nem okoztam senkinek kárt vagy sérelmet ezzel a közlekedési szabályszegéssel. Az Oktogon vagy a Lánchíd közlekedésének megbénítása azonban büntetlenül marad, mert a begőzölt bulizgatóknak van gyülekezési joguk. Na, ebből van már nagyon sokunknak elegünk.

Nem jól van az, hogy ebben a fene nagy demokráciában a normális millióknak még a nemzeti ünnepeink méltósággal, büszkeséggel való megünnepléséhez sincs joguk, de egy agresszív, néhány ezer vagy akár néhány tízezer fős, részben félrevezetett fiatalokból, részben külföldi zsoldban álló fizetett provokátorokból álló csoport bármit megengedhet magának.

Ezek valójában szánalmas figurák, akik egyrészt feltűnési viszketegségben szenvednek, másrészt ilyenkor érzik magukat valakinek, mert örömüket lelik abban, hogy bosszúságot okoznak, na nem a hatalomnak, ahogyan ezt ostobán gondolják, hanem a békés, többmilliós többségben lévő magyaroknak. Sokunknak kezd már elegünk lenni. Vészesen fogy a türelmünk. Nem kellene már tovább annak a bizonyos pofonosládának a tetejét feszegetniük ezeknek a hivatásos Gulyás Mártonoknak.

Tudjuk, hogy ezek a nyikhajok csak provokálnak, sokan nem is tudják, hogy csupán eszközei a Wall Street-i nagyravágyó globalistáknak, akik ürügyet (casus bellit) akarnak velük szolgáltatni arra, hogy erőszakosan beavatkozhassanak az országunk belügyeibe, megpróbálva megdönteni a törvényes kormányt. Talán már Sorosék is tudják, hogy elvbarátai­kat kormányra juttatniuk parlamenti, demokratikus választások útján nincs esélyük. Mégsem kellene azért eltűrnünk, hogy a fejünkre csináljanak, mert a birkatürelmű mentalitás is lehet legalább olyan káros, mint a provokációnak való beugrás.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/111031