Sosincs késő kiszállni. Szálljatok ki! – Válasz Pintér Bencének

2017. április 20. 20:18

Oláh Gellért
Facebook

Mégis Ti, ott az Indexben, a Magyar Nemzetben a Hír Tévében, mire számítotok, az emberek nem hülyék, kérlek ne vezessétek meg és ne a hazudjátok azt, hogy Ti vagytok az függetlenobjektív újságírók.

„Sosincs késő kiszállni. Szálljatok ki!  

A HírTv, a MNO, a Magyar Nemzet, a Lánchíd Rádió, Class Fm, Heti Válasz és az INDEX meglévő munkatársai vajon, hogyan hiszitek el magatokról, hogy függetlenobjekítv médiát csináltok? Mivel hitegetitek magatokat?

Kik dolgoznak még egyáltalán ezeken a helyeken? Azt sejtem, hogy az Index nem fog egyik napról a másikra az amerikai titkosszolgálati propaganda és a folyamatos orbánozás mellett a Jobbik csicskaportáljává válni. De, nyugi, úgyis eljön ez az idő. Az MNO-s gyerekek valamiért elhiszik, hogy ők képviselik a polgári konzervatívot, mondogatják is maguknak, hogy ők az újságírás címborasszói, pedig amit csinálnak, az nem más, mint színtiszta propaganda. Lajos propagandagyára, ahol egy jóllakott duci óvodás gyerek a műszakvezető. Igen, Ádámra gondolok. Persze én megértem, a frusztráció már csak ilyen, és a családot is el kell tartani.

Mégis Ti, ott az Indexben, a Magyar Nemzetben a Hír Tévében, mire számítotok, az emberek nem hülyék, kérlek ne vezessétek meg és ne a hazudjátok azt, hogy Ti vagytok az függetlenobjektív újságírók. Propagandát csináltok sunyi gyáva módon , de azt sem meritek beismerni, sőt magatoknak is hazudtok. Ellenben azokkal akik egyenesen beszélnek.

Az újságírás egy szakma, aminek a szabályait lehet hajlítgatni, de csak egy bizonyos pontig.

Sosincs késő kiszállni. Szálljatok ki!

(Válasz Pintér Bence címzetes újságírónak, akinek csak a bokájáig érek fel, pedig ő szenved kórós önámításban.)”

*

Oláh Gellért a 888 munkatársa

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/111063