Szívás: A 444 véletlen bevallotta, hogy létezik a Soros-hálózat

2017. március 29. 14:34

Akármi is lesz a kormány által benyújtott törvényjavaslatból, már megérte ezért a csodálatos liberális rinyálásért.

2017. március 29. 14:34
Hetty King
Spíler

„Fenyegetőzik a 444. De legalább bevallotta, hogy nemhogy a Soros-hálózat létezik, hanem még azt is alábecsülik. Hisz vannak még durvább körök, amelyek ártani fognak Magyarországnak, ha tovább piszkálgatja a Soros egyetemét. Kedves dolog ez Bede Mártontól, hogy bevallotta.  (...)

Biztos csak nekem nem rémlik, mert mucsai bunkó vagyok, de képtelen vagyok felidézni egyetlen momentumot, hogy mitől is olyan kiváló szellemi műhely a CEU. Nekem nem rémlik egyetlen egy felfedezés és egyetlen egy neves kutató sem, aki bármi értelmeset mondott volna a CEU-ról. Azon kívül, hogy genderkutatást végeznek. És rémlik még a menstruációbarát kanapé, amin bárki bármikor menstruálhat. (...)

És végül nem maradhatott el a szokásos mucsaizás sem. Mert a liberális Bede Márton szerint Magyarországon minden szar. Kivéve persze a Soros-féle CEU-t és a Szigetet. Mert a Szigeten legalább egy hétig úgy érezheti magát a VIP-ingyenjegyes Uj Péter és csapata, mintha emigrált volna és elsírhatja az ide érkezett külföldieknek, hogy Magyarországon minden szar, csak ők a haladó nyugat. Ilyen primitív magyarozásra is rég volt példa már, de még csak szerda van.

Akármi is lesz a kormány által benyújtott törvényjavaslatból, már megérte ezért a csodálatos liberális rinyálásért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. március 30. 07:25
Jó cikk:-))
panyigai péter
2017. március 29. 23:14
Megnéztem a CEU tanszékeit, kettő vehető komolyan, a matematikai, ez magas szintű lehet, nem értek hozzá, és a középkorászati (a történettudományinak a lapja nem érhető el). A többi manipulatív áltudományt oktat, bár egyénileg nyilván ezek is hasznosak. Megszüntetni marhaság lenne, aki találkozik vagy kénytelen találkozni ezekkel a jelenségekkel, az úgyis tudja, mit gondoljon róluk.
kjkj945
2017. március 29. 17:15
666 Nincsenek véletlenek, minden a gondolataidban gyökerezik - abban, hogy mit akarsz és mit tudsz meglátni egy fordulat mögött. Hioszi Tatiosz Nincsenek véletlenek. Aki hisz a véletlenekben, ostoba. Az ostobaságért pedig kivétel nélkül nagy árat kell fizetni. Lakatos Levente
zakar zoltán béla
2017. március 29. 15:43
Bede a kaffogó aranypinty
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik