Ha oroszul tanítanának a CEU-n...

2017. március 29. 22:24

Orbán akkor is bezáratná?

2017. március 29. 22:24
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Momentum Mozgalom

„A Momentum reakciója arra, hogy a tárgyalás után sem vonják vissza a CEU-t is érintő törvényjavaslatot:

Ha oroszul tanítanának a CEU-n, Orbán akkor is bezáratná?

Fekete-Győr András
elnök, Momentum”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. március 31. 08:17
"Ha oroszul tanítanának a CEU-n" Köröm lehúzást kellene tanítani, hogy örökre emlékezzenek nagy szüleitek nagyságára, vagy kis szüleitek kicsinyességére.
stevebacsi
2017. március 30. 22:09
ez az alak egy lúdtalpas libsiszökevény...sztem nincs helye a médiában,és sajnos én is elolvasom és ezzel teret adunk az ilyen szutykoknak...képzeljük el ha nem foglalkozna velük senki...sokkal hamarabb eltűnnének a porondról,és jöhetne esetleg egy tisztességes értékrendet képviselő más fiatal csapat...mert ugye az nem baj ha a fiatalok aktívak és foglalkoznak az őket körülvevő mindennapi problémákkal...
néhai Ch.Pilot
2017. március 30. 21:49
1. Nem bezáratni akarja, hanem, hogy a törvénynek megfelelően működjön. 2. Előbbi miatt értelemszerűen tök mindegy, hogy oroszul tanítanak benne, vagy tuaregül. 3. Azt hitted, nagy poént mondasz... így jártál. 4. Nagyképű f@sz vagy.
Timur Link
2017. március 30. 20:25
igaza van, de kicsit módosítsunk rajta! képzeljük el, hogy Grigoríj Grigorjevics Csapajev, közismert pánszláv érzelmű dúsgazdag oligarcha saját pénzén egyetemet akarna nyitni csak Budapesten és a pravoszláv kultúra és az orosz nézetek propagálásának céljából! Ugyanez lenne a pártoló vélemény akkor is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik