Egy karton Heinekent rá, hogy a kormány nem zárja be a CEU-t!

2017. március 29. 21:05

Van egy listám, megmutatom.

2017. március 29. 21:05
Borbás Barna
Válasz.hu

„Van egy listám, megmutatom.

(…)

2015. április 28. – A miniszterelnök Pécsen, a fideszes Páva Zsolt polgármesterrel kötött megállapodása után jelentette be, hogy napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését, mert szükség van az elrettentésre. Éktelen balhé következik a sajtóban. 2017. március 29. – Nincs halálbüntetés.

2017. január 10. – »Ezeket a szervezeteket minden eszközzel vissza kell szorítani, és azt gondolom, hogy el kell innen takarítani« – mondta Németh Szilárd Fidesz-alelnök liberális jogvédő NGO-król. Éktelen balhé következik a sajtóban. 2017. március 29. – Piszkálás van, eltakarítás nincs.

Volt itt ez a buli a napokban, hogy idehaza bizony nem lesz a Heinekenen vörös csillag. Hétfő óta kétségeim vannak.

2017. március 29. – A kormány bedarálná a CEU-t. Mindez egy törvényjavaslatból derül ki. Éktelen balhé következik a sajtóban. És hogy ebből mi lesz? Bedarálás biztosan nem. Egy karton Heinekent rá!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2017. március 30. 21:43
Barna! Hülyeség fogadni. Valóban nem zárja be, mert nem is ez a célja, csak az, hogy a törvénynek megfelelően működjön. Kakukk!
Biivisz
2017. március 30. 16:52
The Guardian; BBC. Csak a Mandineren szemlézett nagy nemzetközi médianevek, akik a CEU-val foglalkoznak (s hányan lehetnek még). Egy kis budapesti egyetemmel. Amit nem bezártak éppen, csak "lehet, hogy megszületik egy jogszabály, amely esetleg ellehetetlenítheti". Ez most komoly ??? Ettől tényleg föl kellett robbannia a világsajtónak ??? Mi ez, ha nem a legfényesebb bizonyítéka a Soros-féle nemzetek fölötti overpower-nek?
duzur
2017. március 30. 15:22
Van min kuncogni. Miközben Mon a vörös csillagra neheztelnek, okkal vagy ok nélkül, Kína egy óriás Marx szobrot ajándékoz a németeknek (Trierben). Remélem ezt se hagyja szó nélkül a magyar kormány és tiltakozni fog a kinaiaknál. Mert legyünk öszinték, mi a borzasztóbb, egy kis vörös csillag vagy egy óriás Marx Károly ?..
Zokni
2017. március 30. 09:49
Kedves Börni! Ott volt a netadó is. De ez csak ködszurkálás. Szarszalámizás. Pusztán annyit hoz fel, hogy Orbánéknak nem minden kezdeményezése valósul meg. Ez akár politikai érv lehet a következetlenségüket leleplezendő. De arra sovány. Csak piszkálás, és nem felszámolás? Nem vagyunk a végén. A civil szerveződéseket állami pénzből nem lehet életben tartani "természetesen", mert a kormánypárt felügyeletét, kontrollját végzik. Most azt próbálják felszámolni, hogy külföldről se lehessen... Szóval. Átalakították a rendszert. NINCS alkotmányosság. NINCS jogállam. NINCS szabad választás. NINCS sajtószabadság. NINCS állami semlegesség. NINCS független bíróság, ügyészség, sajtóirányítás, MNB, versenyfelügyelet, pénzügyi felügyelet, NINCS szabad civilszféra, NINCS önkormányzatiság. Mindennek a látszata van, ha valami élessé, politikailag fontossá válik, akkor beindítják az apparátust. Ez van, barátom. Ki kéne mondani. Nem lehet félig szűzen maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik