Ellovagolsz hamar!

2017. március 23. 15:25

Hogy, hogy nem, Bayer Zsolt örök érvényű sorai jutottak eszembe a lovasszövetség szakemberét véleménye miatt szekírozó agrárgazdasági államtitkárról.

2017. március 23. 15:25
Stumpf András
Mandiner

„Te felülsz az álmok foltos indián lovára,
és ellovagolsz hamar a kurva anyádba”

(Bayer Zsolt)


Leteremtette Czerván György államtitkár, fideszes országgyűlési képviselő a lovasszövetség egyik szakemberét, a fogathajtók szövetségi kapitányát, ifjabb Bozsik Józsefet. Még januárban, telefonon.

Az ok: egy tévéinterjúban Bozsik kritikával illette a Mészáros Lőrinc cége által kivitelezett szilvásváradi kormányberuházás, a helyi lovasközpont minőségét.

Bozsikot azóta leváltották. A hvg.hu megkérdezte Czervánt a telefonos leteremtésről. A politikus először azt is tagadta, hogy ismeri Bozsikot. A hvg.hu ezután lejátszotta neki a hangfelvételt, amelyen épp Bozsikkal beszél. 

És ilyeneket mond neki:

„Ezek az interjúk nem túl szerencsések, és most nagyon finoman fogalmazok. Nem tudom, miért kell ezt csinálni, szidni a kormányberuházást, mondjuk egy szövetségi kapitánynak. Ezeket te hogy gondoltad?” 

„szövetségi kapitány vagy, és a lovasszövetségnek a kormány adja a támogatást a működéséhez, ne vicceljünk már” 

„arra kérnélek, hogy ezt ne csináld a jövőben, legalábbis, ha nem akarsz ebből problémát”

S hogy lett-e probléma? Bozsik, mint tudjuk, már nem szövetségi kapitány. 

Sajnos gond azért mégis akad.

Czerván még mindig államtitkár.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2017. március 24. 23:20
stumpf meg újságíró, ámbár nagyapi.....?
csurcsányi
2017. március 24. 23:05
Egyébként mi baj a szilvásváradi lovaspályával ?Már átadták?
Pelikánkutyája
2017. március 24. 21:04
Nézhetjük jobbról, nézhetjük balról. A minimálisan elvárható tisztességes és alkalmas politikus és államszolga kritériumainak és a kormány hangoztatott elveinek ( szinte már észre sem vesszük) durván ellentmond államcsicskár "úr" eljárása. ( Ezt 'hhonor' és 'izo1210' kollégák már jól kifejtették) Ezek után aligha várható el tőle, hogy "monnyon le". Elvárható viszont, hogy felelős minisztere ( = az állam szolgája) ha osztja az általuk hirdetett értékeket, mint alkalmatlant RÚGJA KI!
atila68
2017. március 23. 21:41
Én, ahogy bárki más is, simán lehúzhatnám a klotyón a megbecsült harminc éves szakmai tapasztalatom ha a kenyéradóm hátbaszúrnám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik