Elgurította a gyógyszert az MSZP

2017. március 23. 13:51

Szóval Botka-kormány. Szerintem nem érdemes ízlelgetni a kifejezést.

2017. március 23. 13:51
Dévényi István
Válasz.hu

„Szóval még mindig itt tartunk. Ha nincs semmilyen ötleted a kormányzásra, ha nem tudsz valódi ellenzékként mutatkozni, ha képtelen vagy elhitetni a választókkal, hogy érdemes rád odafigyelni akár csak egy percre is, akkor csiribí-csiribá, mondj valami selymesen puha kellemeset a nyugdíjasoknak, hátha a zászlód alá sereglenek, úgy is, mint biztos szavazók.

Szóval Botka-kormány. Szerintem nem érdemes ízlelgetni a kifejezést.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2017. március 24. 00:17
Érdekes, hogy arról a szociális demagógiáról, ami a Fideszt nagyrészt hatalomban tartja, a szocik esetében valamiért nem gondolja, hogy hatalomba segítheti őket!
Negue
2017. március 23. 22:38
Mszp! Újra adnátok 13.havi nyugdíjat, amit a következő évben elvesztek? Pedig abból kb. kijönne a gyógyszer! Én ezt a "fizessenek a gazdagok" adózást is ismerem mszp módra. Emlékszem, hogy a magyarországi bruttó átlagfizetésem, szinte felét elvittétek a levonásokba. Akkor döbbentem rá, hogy akkor tulajdonképpen én is a gazdagok táborába tartozom! Szóval, emlékszünk az összes sumákságra, meg a félévenkénti áremelésekre is!
peninsulavaldes
2017. március 23. 22:00
miért nem sereglenek? fájdalom,de simán sereglenek pár konzervkukoricáért
kjkj945
2017. március 23. 20:05
Eddig is a nyugdíjasok vitték a maszopot. 2010-ben azét volt a nagy bukta, mert a nyugdíjasok nem akartak a böszme összefogásra szavazni. 2014-ben sem szerezték őket vissza. A fiataloknak nem kellenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik